Sunt si licee unde se intra cu 3. Daca ai luat 3 sa zicem media la examene, se aduna cu media 5-8 si se imparte la 2. Deci;;;
Cum adica nu a luat examenul? la examene nu poti pica.deci:daca ai scris note mici la examene si nu ai intrat inca in niciun liceu, poti avea o a doua sansa (cred ca e in septembrie de asta trebuie sa te interesez tu). dupa aceea trebuie sa scrii din nou codul liceelor insa doar unde au ramas locuri.de ex daca vrei la eminescu si nu ai intrat, in a doua etapa nu mai poti scrie liceul respectiv doar daca au ramas locuri... sper ca am ajutat persoana aceeafundita?:*
Problema e ca persoana in cauza a terminat generala acum 5 ani, cand inca se dadea examen de ala cand termini opt clase, in vederea obtinerii mediei pentru a intra la un liceu. Iar acum regreta ca nu s-a inscris si totusi ar vrea sa continue. De asta intreb, daca se poate intra la liceu chiar daca nu ai examenul de capacitate luat? Sau ar putea sa se inscrie din nou in septembrie, pentru sustinerea unui nou examen?
Ok acum inteleg.da prima oara nu ai spus ca a terminat generala acum 5 ani. oricum.la liceu nu te poti inscrie daca ai peste 18 ani... daca nu a depasit varsta asta atunci trebuie sa se intereseze da nu pe net ca cine stie ce scrie pe acolo.dar pers respectiva poate merge la seral sau la fara frecventa. daca vrei iti las id meu si iti explic mai multe pe messo zi buna
Curiosul999 întreabă: