| AmeliaD a întrebat:

Buna TPU. Cineva de aici la filologie istorie pe engleza intensiv? Cate ore se fac pe săptămână în total?

Răspuns Câştigător
| DanielVălean a răspuns:

În clasa a 9-a și a 10-a, ai 4 zile în care programul e 8-14 și o zi în care programul e 8-15. Deci, cumulate ar fi 31 de ore săptămânal.
Din clasa a 11-a, numărul lor scade cu 3, astfel încât vei avea 3 zile până la ora 14 și 2 zile până la ora 13 SAU 4 zile până la ora 14 și o zi până la 12. Ideea e că din clasa a 11-a vei avea doar 28 de ore săptămânal.

10 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"Cate ore se fac pe săptămână în total?"

ore de ce?

| AmeliaD explică (pentru sierra1):

Ma refer la ore in total de toate materile. De ex daca sunt 30 de ore pe săptămână înseamnă ca ai 6 ore pe zi

| DanielVălean a răspuns:

Eu am fost la profilul respectiv, dar fii mai specifica. Ore de ce anume,

| AmeliaD explică (pentru DanielVălean):

Ma refer la ore in total, toate materile. De ex daca sunt 30 de ore pe săptămână înseamnă ca ai 6 ore pe zi

| sierra1 a răspuns (pentru AmeliaD):

Păi vezi că știi?

| AmeliaD explică (pentru sierra1):

Hai ca ai și răspuns daca e
Ți am dat ca ex ca nu știu cate ore sunt (daca nu ti ai dat seama, întreb ptc nu știu) s-ar putea sa fie 31, 29 s-a.m.d.

| sierra1 a răspuns (pentru AmeliaD):

Nu drăguță, ți-ai răspuns corect la propria ta intrebare!

Si la filologie istorie (fara engleza intensiv) este tot la fel?

| DanielVălean a răspuns (pentru AmeliaD):

Da

Mulțumesc mult ????

| DanielVălean a răspuns (pentru AmeliaD):

În clasa a 9-a și a 10-a, ai 4 zile în care programul e 8-14 și o zi în care programul e 8-15. Deci, cumulate ar fi 31 de ore săptămânal.
Din clasa a 11-a, numărul lor scade cu 3, astfel încât vei avea 3 zile până la ora 14 și 2 zile până la ora 13 SAU 4 zile până la ora 14 și o zi până la 12. Ideea e că din clasa a 11-a vei avea doar 28 de ore săptămânal.