Buna!
Am dat examenul de capacitate in anul 2014.
Am avut emotii la inceput dar emotiile mele s-au stins rapid deoarece eram foarte motivat sa iau examenul.
Aveam doua motivatii puternice atunci:sa iau note cat de cat bune ca sa intru la Stiinte Sociale ca voiam sa scap de porcaria aia de mate care m-a terorizat pe tot parcursul gimnaziului.Iar a doua motivatie era sa demonstrez ca nu sunt un om prost asa cum m-au barfit unii dusmani.
Ca sa reusesti la examen la nivel mental trebuie sa iti doresti sa iei note bune la examen ca sa intri la liceu la specializarea pe care o doresti.
Iar cand vei fi la momentul respectiv sa tragi aer adanc in piept(exercitiu care e foarte bun impotriva stresului) si sa iti spui in minte ca esti o persoana puternica si poti trece cu usurinta peste examen si ca nu exista bariere care sa te poata opri.
Mulțumesc de sfat!
''Am dat examenul de capacitate in anul 2014''.
Cum ai reusit?
In Duminica de dinaintea examenului dupa pranz am iesit afarasi m-am plimbat in oras ca sa obosesc. Seara m-am intors devreme si m-am culcat pe la 23:00. Am dormit dus si a doua dimineata am mancat ciocolata neagra pentru concentrare (ma ajuta pe mine).
Imediat ce am primit subiectele le-am citit cap coada de 2 ori pentru a ma linistii si a-mi face strategia de lucru si abia dupa 6-10 minute m-am apucat serios
Bafta!
Adi1987 întreabă: