| AnaCostache a întrebat:

Buna, TPU!

Cum a fost procedura de transfer pentru voi de la un profil real la un profil uman? A mai fost nevoie sa dati diferenta? Va rog daca se poate sa vorbiti din experienta proprie! Multumesc!

Răspuns Apreciat de Editori
| AvalohAlyn a răspuns:

Da,am dat diferentele la latina,stiintele socio umane(logica, psiho etc )si engleza.Dar iti spun in mod sigur ca aceste examene de diferenta sunt o formalitate doar, apa de ploaie, adica foarte usoare, profesorii te mai ajuta.Trebuie sa le dai doar ca sa fie acolo, nu iti face nicio grija.Cam toti trec de diferentele alea mai ales ca trebuie sa iei minim 5.Important e ce faci in liceu din toamna. Diferentele nu sunt o problema.Succes!

| AnaCostache explică:

Problema e ca nu am multe cunostinte aprofundate la latina, cunosc declinarile la substantiv si conjugarile la verbe si imi este teama ca nu voi trece.

1 răspuns:
| Robert_Emanuel_Nagy_1998 a răspuns:

Diferenta sa da aca sunt materii pe care nu le-ai avut la vechiul profil. Expl la la vechiul profil nu s-a facut matematica sau alta materie si aici se face trebuie data o diferanta constand intr-un examne care nu ii asa de greu si daca ai noroc de ajuta si profesorul!