| VampireGirl4ever a întrebat:

Buna TPU.Cum as putea sa "am chef" sa imi fac temele si sa invat? Cateva sfaturi va rog frumos! Funda.

Răspuns Câştigător
| ww2Totenkopf a răspuns:

Iata niste metode cu care poti invata mai usor la unele materi:
geografie-cand inveti la geografie sa ai intotdeauna harta in fata
istorie-daca te plictisesti invatand traditiona incearca sa recreezi acele evenimente istorice in realitate
mate-la mate trebuie sa inveti formulele si o sa iti fie mult mai usor
roman-citeste lectia cu atentie
chimie-iti trebuie logica s-au poti incerca niste experimente in realitate
fizica-la fel ca si la chimie
biologie-citesti lectia de 2-3 ori

11 răspunsuri:
| Pricked a răspuns:

Iti trebuie initiativa.

| Ramo137 a răspuns:

Ia-ti ceva de mancare langa tine cand faci teme sau invetihee hee, baftaa ^^

| SimonaCristina a răspuns:

Nu-ti trebuie chef...Gandeste-te ca daca nu iti faci temele nu vei putea lua note mari.

| iInfinityDarkness a răspuns:

Imbina utilul cu placutul, adica in timp ce iti faci temele, fa si ceva ce iti place...De exemplu sa mananci ceva, sa asculti muzica sau sa vizionezi un film. Funda?

| Costin1984 a răspuns (pentru iInfinityDarkness):

Sincer acum, nu stiu cat de mult poti sa inveti daca in acelasi timp cand te pregatesti la istorie de exemplu te uiti la un film

| izuca333 a răspuns (pentru iInfinityDarkness):

Partea cu ascultatul muzicii si cu vizionatul fimului nu este deloc utila! facand asta isi pierde din concentrare si nu poate invata nimic!

| izuca333 a răspuns:

Gandeste-te ca viitorul tau depinde de asta! Daca nu inveti, nu vei avea note mari la scoala generala(depinde ce varsta ai) si nu vei lua note mari la examenul de admitere la liceu.Ambele sunt importante pentru a intra la un liceu bun. Daca nu inveti la liceu(si te duci la un liceu mai putin bun, ca rezultat a lipsei de studiu in scoala generala)nu iei bacul. Daca nu inveti la facultate nu poti avea cunostinte destule pentru a profesa pe domeniul dorit si nu vei avea un serviciu favorabil pentru tine.Invatand vei avea cultura generala si nu vei mai fi considerata de catre prieteni "proasta grupului".

| TinyPearl a răspuns:

Intreaba-te la ce iti poate folosi invatatul/notele mari? Motiveaza-te sigura si creeaza-ti un scop (o facultate buna/ popularitate/ cultura generala). happy

| Miaiiim a răspuns:

Du-te la furnizoru de net si reziliaza contractu cu ei.winking

| Miawlica a răspuns:

Ia-ti niste prajituri sau ceva de mancare langa tine, si de fiecare data cand faci un exercitiu mananci cate o prajitura, eu cateodata asa fac

| Costin1984 a răspuns:

Pofta vine mancand. Daca incepi sa inveti zilnic, ceea ce azi ti se pare plictisitor peste ceva timp va deveni rutina sau, cu putin noroc, placere.