| Ce a întrebat:

cum e materia de biologie de clasa a 8a.Descrieti-o in cateva propozitii. Fundahappy

Răspuns Câştigător
| ɐzʇıןoʌɐıp a răspuns:

Biologia...pai,nu vei face botanica, pentru. ca ai facut in a 5a.Nu vei face Zoologie, pentru ca ai facut in a 6a.Nu vei face anatomie, ai terminat cu ea in a 7a.Ce mai ramane? Ecologia, care o vei face in a 8a.Cea mai usoara! Vei invata despre mediu,deseuri, cum sa pastrezi spatiile verzi, si microorganisme.incetul cu incetul vei vedea ca te-au ajutat cunostiintele din celelalte clase, si vei intelege de ce exista zi si noapte, 4 anotimpuri, ce este biosfera.Chestii din astea

6 răspunsuri:
| LotusRadioactiv a răspuns:

Foarte usoara.
O sa inveti despre ecosisteme, unelte necesare pentru studierea diverselor medii naturale si comportamentele animalelor.

| username_5501 a răspuns:

Materia clasei aVIII-a este Ecologie.Sincer nu am inteles nimic dar nimic din materie (poate si vina profesoarei) dar materia este total aiurea.

| Deutsa_7202 a răspuns:

Saluut! Ceea ce am facut eu in clasa 8-a.a fost ceva legat de ecosisteme.lanturi troficee.biom. piramida trofica! Inveti despre animale si legaturile lor in natura.Studiezi biotopul si biocenozahappy(astea 2 compunand ecosistemu`)sunt chestii faine dar uneori poate deveni plictisitor! Asta depinde si de profesorul care preda big grin!

| neekole a răspuns:

Biologia de clasa a8a m-a facut sa urasc biologia. O sa invatati despre ecosisteme, despre Delta Dunarii, si alte chestii despre natura care nu o sa-ti foloseasca la nimic la liceu. Succes in clasa a8a si sper sa te descurci cu materia. fundita?

| Deutsa_7202 a răspuns:

Cred ca e problema comunalaughing. Nici mie nu mi-a placut.si am crezut ca e din cauza profesoarei yawn

| dey11 a răspuns:

Un singur cuvant: AIUREA! Cel putin asa mi s-a parut.
Prea multa ecologie, noi ne-am bazat mult si pe biologia de a 6`a...la relatii trofice. Numai ce auzeai in clasa intrebari de genu`:,, Ce mananca ba broasca? Cine il mananca pe elefant?''
Chestii de astea aiurea ce nu prea stiu la ce ne ajuta rolling eyes`
La sfarsit, profu` a terminat mai repede materia si am facut cateva ore de genetica :X. Acu` nu stiu daca erau sau nu in programa [ in manual sigur nu big grin ], dar au fost misto happy

Întrebări similare