Eu am fost la filologie si acum sunt anul 1 la medicina. poti alege insa e foarte greu.asta in primul an deoarece sunt vre`o 2 materii, respectiv biofizica si biochimie, ce au legatura cu fizica si chimia, iar tu la profil de filo` faci doar primii 2 ani, fizica, chimie si biologie iar profesorii nu pun mare accent.eu te sfatuiesc sa optezi pentru stiinte ale naturii. La facultatea de medicina nu conteaza media din liceu sau de la bac.media de la bac, conteaza doar in timisoara
Bafta
Sigur ca poti, nu conteaza profilul liceului absolvit, doar sa fie cu diploma de bacalaureat. Totusi este bine sa urmezi un profil corespunzator facultatii, o sa-ti fie ceva mai usor in facultate. Numai bine!
Da, sigur ca poti, doar ca o sa-ti fie ceva mai greu pentru ca la profilul acesta nu faci atata chimie, biologie, fizica si matematica cum se face la stiinte ale naturii.
Da... poti
Numai ca daca crezi ca vrei sa dai la medicina du-te la profilul: Stiintele Naturii.Acolo o sa faci mai mult materiile care iti vor trebui pentru medicina, gen: biologie, chimie.
Andi2003 întreabă:
anonim_4396 întreabă: