Fustii are dreptate cu faptul ca iti scade, dar nu sunt diferite, pur si simplu al doilea, cel pe care l-ai scris nu exista
:3 eh... m-am grabit cand am luat de pe ciorna, oricum am scris tot corect ♥.
Stai linistita ca e doar 1 punct eu am scris ca e pronume posesiv, la fel ca la tine singura greseala, e acum sa ne concentram pe mate ca am scapat de romana
. Asa este. Succes! :* Pe noi ne'a ajutat o directoare ne'a zis ea raspunsurile corecte la partea 1 si 2 de la subiecte asa o sa faca si la mate norocul nostru dar succes voua!
Ce noroc au unii! Succes si tie cu toate ca nu o sa ai nevoie
De unde spui ca esti tu? Mi-ar placea sa vada cineva din minister ce ai scris tu aici, ca ati fost ajutati de o profesoara la examen . Asa iau toti prostii note mari...
Brasov. Mersi la fel! )))))))))) Norocul nostru hai pa! Daca erai tu in locul nostru :v nu ziceai nimic. Suferi de nebagare in seama
O sa am pentru nota 8 sau 7 )) ca nu poate sa ne dea decat pentru 5, 5 maxim la mate.) iti dai seama..camere...o sa ne zica la prima parte. :3 ca e de completat .
Era o zicala "Norocul prostului", cum sa ti se dea sa copiezi la un examen ca asta . Daca era ceva greu, mai ziceam. Dar la porcaria asta sa ti se dea sa copiezi, si sa mai si gresesti, e grav.
Nu am zis ca mi-a dat si la 6 si la 5! Am zis ca mi-a dat la partea 1 si 2 dar nu am zis ca mi-a dat in totalitate! Imi convine zicala! Bagati unghia in gat! ))
Baga-ti... Analfabeto
Sa-mi fie ciuda ca esti proasta si eu nu sunt? Nu, mersi . Apropo, se scrie *baga-ti
Scriu cum vreau. :v
Faza e ca nu ma intereseaza parerea ta!
Mai, eu zic sa stergi raspunsurile astea, ca e FUCKING ILEGAL sa vi se spuna.
Daca ai noroc, taci si bucura-te de el.
E prea proasta sa constientizeze asta.
Da, iti va scadea pentru ca, in primul rand, nu e corect si in al doilea rand, nu exista.
Nu sunt sigura ca exista pronume adjectival posesiv. oricum, orice e posibil.
anaadiaconu întreabă:
anaadiaconu întreabă: