| Alexandrup a întrebat:

Buna TPU. Daca scoala e inchisa maine, se mai tine o sedinta cu parintii?

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Aha! Ai problemute pe la scoala de esti asa interesat.Nu se tine.Dar tot nu scapi.La urmatoarea sedinta.

| Alexandrup explică (pentru darrio2007):

Wow,Hitler,tu esti?
Nu am probleme, eram interesat fiindca era peste juma de ora si nu stiam ce sa ii spun lui mama

| darrio2007 a răspuns (pentru Alexandrup):

Deci sedinta nu era a doua zi pentru care intrebai tu daca se invata.Nu?

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Mâine NU se face şcoală în următoarele judeţe :

" Ministerul Educației Naționale a decis ca, pentru siguranța elevilor, a însoțitorilor acestora și a personalului didactic și nedidactic, să închidă, luni, 27 ianuarie, toate unitățile de învățământ din județele/municipiul București, care s-au aflat aceste zile sub atenționare de cod galben și portocoliu. Județele vizate sunt: Argeș, Bacău, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Călărași, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Ialomița, Iași, Ilfov, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Suceava, Teleorman, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea.

În ceea ce privește municipiul București, decizia de închidere a unităților de învățământ preuniversitar este valabilă atât pentru ziua de luni, 27 ianuarie, cât și pentru ziua de marți, 28 ianuarie." - SURSA :
http://edu.ro/index.php/articles/20955

Deci, în aceste judeţe NU se ţine nici o şedinţă cu părinţii :))

Toate cele bune.

| alexs99 a răspuns:

Nu,nu se tine sedinta cu parintii, daca scoala este inchisa din cauza vremii.
O zi buna.

| andrei1237 a răspuns:

Nu,nu se va mai tine!

| MiruD a răspuns:

Nu.

| Sardinaaa a răspuns:

Nu, sigur ca nu!

| re1111 a răspuns:

Nu cred. Daca era ceva important, contacteaza diriginta/dirigintele la telefon!

| sergiucorneliu2003 a răspuns:

Pai...presupun ca da ultima sedinta cu parintii in care le spun parintilor ce ai facut in anul respectiv si ce iti trebuie pentru semestrul 2 sau daca nu mai mergi la scoala cat mai e din ea atunci nu.
Sper ca ti-am fost de ajutor.mult noroc.

| Cristinika123456789 a răspuns:

Normal ca nu se mai tine nici o sedinta mah