| Yhugato a întrebat:

dau Funda + vot + multumesc! Am pus intrebarea aceasta si la "Cariera" dar nu mi-a raspuns nimeni, deci cititi mai intai, probabil cineva dintre voi stie despre ce este vorba! Deci daca vreau sa ma duc la un liceu militar gen Campu Lung Moldovenesc (, abia am intrat in clasa a 8a dar vreau sa ma decid din timp) conteaza doar notele de la probele liceului adica cea de matematica, sport si psihologica? sau conteaza si nota de la testarea nationala? Scuzati categoria in momente neinspirate asta fac straight face!

Răspuns Câştigător
| benga94 a răspuns:

Din cite stiu eu trebuie doar sa iei capacitatea,acuma nu stiu daca conteaza asa mult notele,acolo se intra pe o testare psihologica,probe sportive si un interviu, fa-ti probleme la probele sportive ca nu sunt usoare deloc, multi pica la tractiuni, du-te si intereseaza-te la tine in oras unde este mapn si iti da mai multe detalii, daca vrei sa intri ar trebui sa te apuci de probele sportive macar cu 6-8 lun inainte de ale da!

| Yhugato explică (pentru benga94):

De probele sportive trec foarte usor! sunt culturist adica,am antrenamente speciale,iau proteine, ma odihnesc, iar la scoala am note foarte mari, mediile din clase 5, 6 si a 7a nu au scazut sub 9:50! deci sa inteleg ca,,, conteaza doar notele de la testarile lor! nu?

3 răspunsuri:
| gelu1988 a răspuns:

Fiind unul ce a fost in L.M. iti spun ca ai nevoie si de media de la testare pentru ca asa se va face departajarea in cazul in care ai medie egala, la testele din cadrul admiterii, cu alti concurenti.

| Yhugato explică (pentru gelu1988):

Ok,mersi! deci mai mult conteaza media evaluarilor lor, si pe al doilea loc se claseaza capacitatea data la sfarsitul clasei a 8a! thnx!