| Bogdanys a întrebat:

De ce a-ti ales liceul la care sunteti acum? Cel mai complex raspuns primeste funda!

13 răspunsuri:
| Lynna a răspuns:

Buna. Eu am ales acest liceu pentru ca este unul dintre cele mai bune din judet ( se bate de ceva timp cu un altul care mie nu mi se pare cine stie ce)

| Wehes a răspuns:

Cel mai sincer raspuns :
L-am ales cu gandul ca vin la liceuu asta si sunt cel mai destept si o sa am la mate numa 8 si 9 si acum sunt Corigent si la Mate si la Fizicarolling on the floor)
Liceu Tehnologic.( Profil : Alimentatie si Turism )

| IulianDornianu61 a răspuns:

Salut
Eu am ales liceu tehnologic profil servicii domeniu turism si alimentatie.Am ales turism si alimentatie deoarece la noi se pune accent pe limbile straine, si se fac niste module foarte usoare (module=ore in care inveti lucruri din profilul respectiv). Deci sa iti explic:
-nu faci limba latina
-nu faci muzica
-nu faci desen
-faci ore foarte frumoase de practita in laboratoare de alimentatie
-materie usoara
Am mai ales profilul acesta pentru ca eu vreau sa ma fac agent de turism, si bacalaureatul se da din modulele facute in liceu + romana si mate. P.S: am ales ceea ce IMI PLACE.

| Senzaționalul a răspuns:

Eram beat si era primul care mi-a venit in minte.

| deadwillow a răspuns:

Am ales liceul in care sunt fiindca dintre toate liceele din orasul meu, acesta era cel mai bun, aici am gasit un mediu bun pentru a ma dezvolta si etc etc...astea's baliverne oh go on Sunt aici pentru ca asa o vrut muschiu meu laughing

| Fresh a răspuns:

De mere!

| Fabiana2R a răspuns:

Pentru ca stiu ce vreau in viata. Nu m-am luat dupa prietenii mei, nici dupa parintii mei, ci dupa competentele si dorintele mele. Simplu si la obiect. happy

| Deny14 a răspuns:

Buna! Eu am ales liceul la care sunt pentru ca mi-a placut foarte mult un profil.

| MarianAlexandru17 a răspuns:

Eu sunt la mate info, am ales aceasta sectie mai mult pentru diploma nu ca imi place matematica sau info sau s invat, ma straduiesc cat de cat, dar stiu cand voi termina o sa am o diploma mai valoroasa decat daca as fi facut la profil uman si as fi avut media mult mai mare

| Mihaitza099 a răspuns:

Eu am ales acest liceu deoarece imi stiu fff bine calitatile si cred ca este un liceu potrivit pre mine

| JennaHeap a răspuns:

Pai trebuie sa aleg un liceu anul asta... asa ca ma gandesc la naveta si la faptul ca liceul are un renume in judet. Cunosc persoane are fac liceul acolo si sunt multumiti! happy

| AnonimFace a răspuns:

Am ales liceul la care sun pentru ca este cel mai bun din oras aproape de pe judet si pentru ca acolo se face scoala frate si ai si un viitor de acolo

| MrOliver a răspuns:

Liceul..pfff. Pai cand te gandesti la liceu gandeste-te la ce meterie iti place si axeaza-te pe ea. Pentru ca daca tie nu iti place matematica si te duci la profil mate-info si debia treci clasa si la bac nu ai sperante sa il iei mai bine nu te du....decat sa stai 4 ani degeaba...mai bine du-te la alt pofil, la ce iti place, la ce crezi tu ca iti este usor si ca vei lua bacul( filologie spre exemplu..sau ce vrei tu).
Gandeste-te de 10 ori inainte de a face acest pas important din viata ta.zic eu big grin

Funda? big grin