| Taehyunv a întrebat:

Bună, TPU! De ce nu vorbesc colegii cu mine? E din cauza deficientei mele de auz sau ce? La început, au vorbit cu mine dar și-au dat seama ca nu înțeleg totul și din aceasta cauza, au început sa nu mai vorbească cu mine... Însă, mi-e frica sa ma bag în seama pentru ca nu știu cum vor reacționa. Gen, pana acum am fost la școală speciala și nu știu care e faza cu acești elevi normali... Sfaturi careva? Help meee

Răspuns Câştigător
| Bondarel99 a răspuns:

Scuze, nu știam ca deficienta ta de auz e mare.
Eu zic sa stai aproape de colegii tai, sa intri in grupul lor, chiar dacă nu vorbesti prea mult sau nu înțelegi prea mult.
Măcar bucura-te ca ai niște colegi educați si nu din aia snobi si dobitoci care fac mișto de persoanele care sunt altfel. Ei nu te baga in seama pentru ca au văzut ca ai o problema și ori nu vor sa te deranjeze ori pur și simplu nu sunt interesați sa fie prieteni cu persoane care nu socializează și asta nu e neaparat un lucru rău (nu trebuie sa ii numim handicapați cum i-a numit Cristian mai sus). Persoanele care nu au puncte comune nu au cum sa se împrietenească.
Școala e ceva trecător, după ce se termina, fiecare absolvent merge pe drumul lui in viața și nu vor păstra legătura decât maxim 5% din ei (cam așa se întâmpla mereu). Concentrează-te pe invatat ca de asta mergi la școala și prieteni îți poți face și in alta parte.

13 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Ei nu o sa vina la tine la banca sa te întrebe ce mai faci, tu doar stand acolo cu treaba ta.
Ca ei sa socializeze cu tine trebuie sa te duci tu printre ei, sa te bagi in seama, sa vadă ca vrei vorbesti cu ei.

| Taehyunv explică (pentru Bondarel99):

Și dacă nu înțeleg ce vrea sa îmi zică? Ce trebuie sa fac atunci?

| Bondarel99 a răspuns (pentru Taehyunv):

Scuze, nu știam ca deficienta ta de auz e mare.
Eu zic sa stai aproape de colegii tai, sa intri in grupul lor, chiar dacă nu vorbesti prea mult sau nu înțelegi prea mult.
Măcar bucura-te ca ai niște colegi educați si nu din aia snobi si dobitoci care fac mișto de persoanele care sunt altfel. Ei nu te baga in seama pentru ca au văzut ca ai o problema și ori nu vor sa te deranjeze ori pur și simplu nu sunt interesați sa fie prieteni cu persoane care nu socializează și asta nu e neaparat un lucru rău (nu trebuie sa ii numim handicapați cum i-a numit Cristian mai sus). Persoanele care nu au puncte comune nu au cum sa se împrietenească.
Școala e ceva trecător, după ce se termina, fiecare absolvent merge pe drumul lui in viața și nu vor păstra legătura decât maxim 5% din ei (cam așa se întâmpla mereu). Concentrează-te pe invatat ca de asta mergi la școala și prieteni îți poți face și in alta parte.

Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Elevi normali dar cu handicap rezultat din pitici pe creier.
Nu îi lua în seamă, căci handicapul lor în a te înțelege
îi face să fie reduși mintal.

| Cristian_MP_Ionut_1998 a răspuns:

Hey eu zic că handicapul lor e prea mare eu zic sa nu îi asculti sunt niste invidiosi pe tine...eu zic sa ii lasi in seen si sa treci linistit