| DarthRevan a întrebat:

de ce toti adolsecenti nu au o educatie buna.Majoritatea le plac prostiile si sa piarda vreme cu evenimente gen : cluburi,fumat in spatele blocului, fumat la scoala, uitatnduse la fete baieti, barfe, asta nu e o educatie buna.Educatia in Romania ar trebuie sa fie mai aplicata, mai dreapta, dar din pacate nu mai exista sa ceva.De ce acesti adolescenti gandesc asa, eu sunt o exceptie nu sunt ca si eie.Mie imi place sa fac sport si sa mananc mai bine, sa nu beau prostii, sa fumez.Imi place sa ma dezvolt personal citiind carti, invatand de la cei mai mari afeacreisiti, invat economia pe plan mondial, studiez piata.Imi plac activitatiile economice.Ei nu fac nimic cu viata lor din pacate asta face majoritatea, probabil ca mass-media promoveaza ca fetele sa fie asa neserioase iar baietii sa se prosteasca si sa fumeze sa se bata si sa faca sex cu orice fel de fata pentru placere.Aceste activitatii nu aduc fericirea, sunt doar stari de o scurta durata dupa care disparm greseli care oamenii le fac ani de ani si nu invata nimic de ce? Dau funda

Răspuns Câştigător
| americanu00334567 a răspuns:

Sunt de acord, si nu stiu nici eu de ce fac ei chestiile astea...sunt in clasa a 6-a si fac tot ce pot pentru a ajunge un profesor de matematica...imi place nu am ce face si cei din clasa mea vorbesc prostii injura s.a. cam dupa parerea mea, vreo 36% din copii sunt cam cuminti la cap iar restul au capul ca o nuca (sec) ce sa le faci, as vrea si eu sa fie toti copii respectosi, maturi si responsabili.

13 răspunsuri:
| Stanace a răspuns:

Asa este perioada de crestere mai mult sunt asa cei fara o educatie...Dar sunt si cei cu educatie buna care prefera sportul sa-si pastreze sanatatea

| William a răspuns:

"Majoritatea le plac prostiile si sa piarda vreme". Dupa modul in care te exprimi si numarul greselilor de ortografie as zice ca astea sunt cartile pe care le citesti. http://f3nation.com/wp-content/uploads/2014/02/playing-cards.jpg

| Sonic2070 a răspuns (pentru William):

Genial! laughing

| mont a răspuns:

Depinde, e cu 2 taisuri oricum ar fi, cel mai bine e sa pastrezi o proportie echilibrata, nici foarte tocilar, dar nici fara distractii ca trece degeaba tineretea pe langa tine. Si nu (mai) sunt chiar adolescent.

| corolav a răspuns:

Amice, un celebru dicton spune că : „drumul spre iad e pavat cu intenții bune"!
Dar textul prin care tu vrei să-i înfierezi pe alții este „catastrofal".
Și nici „americanu", căruia tu te-ai grăbit să-i acorzi „funda", nu e departe de tine.
Tu vrei să fii economist de talie mondială, el profesor de matematică, dar la "bac"ul la limba română veți lua cel mult 2 sau 3.
Aveți grijă!

| AvalohAlyn a răspuns:

Important e sa nu fii ca ei! Fereste-te de rau si fa ce e bine si vei avea de castigat din asta! Majoritatea celor de care zici tu sunt doar influentati de anturaj si de ispitele 'dulci' ale viciilor.
Fereste-te si formeaza-ti o personalitate pozitiva.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Ai dreptate, dragă. Ești o excepție. Una fenomenală. Un copil care citește, dar care nu știe să scrie. Un copil care studiază "piața" (de legume și fructe, nu? big grin ) și o supune cercetărilor amănunțite. Vreau să cred că la piața asta făceai referire, dacă tot afirmi că îți place să mănânci.
Dacă tot tinzi spre perfecțiune, demonstrează că ai potențial.

| DarthRevan explică (pentru floresdemayo):

PIATA=reprezinta toata gama de actiuni prin care cumparatorii si vanzatorii intra in contact si schimba bunuri si
servicii, indiferent de locul unde acestea se desfasoara.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru DarthRevan):

Ah, ce știre interesantă. Nu ai reușit să demonstrezi că ai potențial, dacă ai dat un copy/paste. Să nu imi spui că ai reușit să progresezi, peste noapte.
Poate te gândești să ne oferi si definiția termenilor: afeacreisiti, uitatnduse, adolsecenti, eie, citiind, activitatiile, aceste activitatii, disparm etc

Sti pui multe intrebari, ce zodie esti, vad ca iti plac explicatile.

La ce orgoliu ai, nu ma mir deloc.Te lasi influntat de egoul tau crezand ca el este ceea ce esti.Ha am mai avut eu de aface cu tine in trecut.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru DarthRevan):

Taci copile. Exersează, ocupă-te de gramatică, de ortografie, în caz contrar, nu reușești decât să îți afișezi gogomăniile. Ești adolescent, licean... Ce vei face când vei avea o prietenă/iubită și va fi necesar să-i scrii o scrisoare de dragoste, iar aceasta va conține numai greșeli? Gândește-te cum te va eticheta această fată, sau cum te vor eticheta angajatorii dacă le vei înmâna un CV plin cu greșeli. "Succesuri", dragă.

Da nu am timp sa corectez toate greselile, si nu asta conteaza, aici intrebi, si iei raspunsuri.Tu judeci si analizezi totul urat din partea ta, poate nu am timp si chief sa corectez scrisul?

Întrebări similare