Buna! Eu sunt a9a,si am dat la invatator-educator la pedagogic pentru ca asta vreau sa fac in prezent si pe viitor.Asta vreau si asta imi place. Sfatul meu ar fi sa dai la liceu pe care ti-l doresti indiferent de prestigiul lui(al liceului) incat sa faci tu fata Iar profilul..hmm..cred ca ti s-a potrivi filologie Nu dai nici bacul la matematica si inveti si multe lucruri.dar acum depinde si de profsori.Eu spre exemplu..la fizica, de fiecare data plec..asta pentru ca pleaca toata clasa..proful vine mai mult baut la ore si chiar nu are rost sa stau..pt ce? prefer sa plec acasa..sa fac temele si sa stau la pc mai mult decat sa il ascult pe el cum imi povesteste marile lui iubiri din tinerete..Deci concluzie=>alege ce vrei si crezi si iti place dar eu te-as sfatui sa dai la filologie.Fa ceea ce iti place si ce vrei.
M-am gandit si eu sa ma duc la filologie dar acolo sunt limbi straine si nu-mi plac deloc! Oricum, multumesc! :*
Sa stii ca se va pune mult accent pe romana si depinde de ce vei alege tu.Intensiv engleza sau franceza