N-ai de unde să știi și te agiți degeaba.
Am luat 9, 20 la română anul trecut și gramatica o făcusem fără nicio greșeală, m-a chemat și profesoara să-i spun răspunsurile și cum am scris exact și a confirmat și ea că puteam lua 10.
Am făcut contestație și mi-a scăzut 10 sutimi.
Totul e la compunere, degeaba te zbați tu și zici că meritai mai mult.
Dacă ăia de acolo citesc înainte o compunere foarte bună și apoi o văd pe a ta, clar că impresia nu-i prea bună și-ți scad o grămadă. Iar la recorectare de obicei nu se pun puncte în plus, decât dacă au trecut nota altui elev, dar se întâmplă rar.
La gramatică n-au ce să-ți facă, ce-i greșit e greșit.
Puține șanse să ți se schimbe nota.
Deci chestia cu contestatia sta in felul asta:
Tu ai facut contestatie, daca nu iei punctajul ala care l-ai obtinut prima data, ala ramane, asta e partea nasoala la contestatie
Tu trebuie sa faci contestatie cand esti sigur ca meritai mai mult cu 0, 5, daca iei cu 0, 1 sau 0, 4 nu ti se pune, ramane aceeasi nota.
Bafta, sper sa nu iei mai mica, decat cea pe care ai luat-o prima data
Nu e corect. Mi-am facut de nenumarate ori punctajul. Singura chestie prin care mi-ar putea iesi un punctaj atat de mic ar fi sa mi se anuleze o compunere, dar nu vad de ce. Nu inteleg. Si daca au gresit si mi-au pus punctajul altcuiva, acum tot eu trebuie sa suport consecinta. Stiu sigur ca nu am cum sa iau doar atat. Nu e deloc corect. Macar sa-mi puna nota e care o reevalueaza si gata. De ce nu fac ce e drept?
Mie nota 7:30 mi-se pare destul de buna iar daca faci contestatie poate sa scada.
Nu e panica man! Am avut colegi anul trecut la care de la 7, 90 a ajuns la 8, 90. Deci 90% probabil ca o sa ti-o mareasca.
Stai linistita.In general iti mareste nota.Si eu am fost anul trecut in locul tau, am luat 7.41 la romana, am facut contestatie si mi-a dat 8.35.
Ohh. Deci spui ca se poate mari si peste 0, 5? Adica, asa spun unii ca daca e sub 0, 5 punctajul final nu se mareste cu nimic. Iar daca depaseste 0, 5 ori se mareste doar cu 0, 5 ori ramane acelasi. Cum e? Trebuie sa se res[ecte neaparat regula de 0, 5 ca sa se poata mari sau se mareste si cu mai mult daca e cazul?
Eu am depus contestatie la mate si trebuia sa-mi dea mai mult cu aproximativ 70 de sutimi
Si ti-a mai dat sau au respins cererea?
Ce sa respinga? Marti primesc rezultatul final.
Credeam ca ai dat in anii trecuti. Iti doresc bafta. Cat a fost nota initiala?
Pe privat
Ok.
Curiosul999 întreabă: