| ALEXA2387 a întrebat:

Bună TPU, deci la orele online facem muzică și ne pune să cântăm și mie îmi e rușine și nu știu ce să fac să scap de rușinea asta.Mă puteți ajuta cu niște sfaturi?

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cum adica iti este rusine sa canti?
Pai, toti sunteti la ore, toti faceti acelasi lucru, asa ca, ddeschizi gurita si faci acelasi lucru, ca toata lumea.
Ca-n final, nu ai de ce sa-ti fie rusine, ca nu ti se cere sa te debraci la poponetul gol, ci doar sa deschizi gura si sa canti.

| sierra1 a răspuns:

In ce clasă zici că ești?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai nu au fost utile sfaturile de la cealalta intrebare?

Scapi de ea doar daca nu iti prea pasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu intra la ora. Nu de alta dar te faci de ras. Mi se pare absurd sa va puna sa cantati mai ales ca oricine poate inregistra tot si sa puna pe Youtube.

Decat sa te faci de ras si sa ajunga un video viral cu tine cand canti, mai bine chiulesti si gata. Ce naiba si profa aia nu are alta treaba decat sa puna sa cante niste elevi care nu au voce...parca o face din adins efectiv

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce sa nu între la ora? Altfel cum își învinge teama asta? Dacă nu scapă te teama asta in viitor ii va fi teama și sa iasă in fata sa își spuna punctul de vedere și sa aplice pentru un job bun, ii va fi teama sa se exprime in public.
Sfatul meu este sa intri la ora, sunt convinsa ca mai sunt colegi cărora le este Rușine, este perfect normal, țin minte ca și mie îmi era la școala când ne punea profesoara de muzica, mi se părea penibil și rușinos. Dar pana la urma ceea ce te pune pe tine pune pe toată clasa, toți Cântați și ai ocazia sa Cânți de acasă nu in fata tuturor in clasa. Asculta ce îți spun, orice teama trebuie învinsă, altfel te va face slaba in viața. Pana la urma sunt 90 de minute de ora(atât parca era) și trec repede.

Asta nu e o teama care trebuie invinsa, ci o situatie care trebuie evitata. De ce sa cante daca n-are voce? Tu iti dai seama ca cineva o poate inregistra si pune pe internet?

Bine ca nu zici sa mearga si la nudisti ca sa isi invinga teama de a sta in fundu gol in public. Ca e acelasi lucru ca si cu cantatul, nu e ceva ce trebuie invins, e ceva ce trebuie evitat.

Sa iti enumar cate faze penibile au fost inregistrate pe la cursuri la mine la facultate si au ajuns virale pe YouTube?

Bă serios? De ce exagerezi in halul asta? Orele astea mai au și ele rostul lor. Tu te auzi ce tastezi aici? Pai asa hai sa nu mai intram la nicio ora ca poate ne fac ăștia poze și ne postează pe site-uri, nu? Mai citește o data întrebarea. A ÎNTREBAT cum scapă de rușinea asta nu cum o evita
! Din cauza oamenilor ca voi ăștia care exagerați, unii copii de pe TPU iau sfaturile voastre in serios.

Asa și? Înseamnă ca nu mai intra la ora de muzica sa cânte ca se înregistrează in România și se pune pe YouTube? Terminati bai oamenilor cu scenariile astea ale voastre ca viața nu e chiar asa. Nu mai trăiți asa speriați și
stați mai chill. Copii trebuie sa învețe sa se exprime nu sa fuga de orele online din teama ca ii pune profesoara sa cânte un vers. Nu mai da sfaturi aiurea

Nu exagerez deloc, "ba". Cauta pe yt sa vezi tot felul de integistrari penibile, chiar se intampla.

Si pana una alta ai grija cum vorbesti si cum te adresezi, ca te intinzi mai mult decat ti-e plapuma si din cauza astora ca tine care dau comentarii nesimtite si au impresia ca detin dreptatea absoluta se ajunge la discutii interminabile pe aici. Eu nu am vorbit cu tine cum ai vorbit tu cu mine, se vede lipsa ta de educatie. Daca mai ai ceva de comentat, sa vorbesti cu mine asa cum ai vrea sa vorbesc si eu cu tine. Ca nu detii tu dreptatea absoluta ca sa iti permiti sa scrii aberatiile alea. Ceau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apropo, nu stau la discutii pe aici cu indivizi carora le lipsesc cei 7 ani de acasa. Degeaba aveti pretentii sa vi se vorbeasca frumos daca voi la randul vostru va permiteti comentarii din astea. Voi vorbiti cum va taie capul si dupa nu va convine daca vi se raspunde cu aceeasi moneda. Invatati odata sa respectati oamenii, cat si opiniile acestora. Nu detineti voi adevarul absolut.

Daca are cineva ignore de la mine, e pentru ca ii lipseste educatia, bunul simt si multe altele. Si doar ca idee, nu mai intru pe intrebarea asta. Nu aveti decat sa vorbiti cu peretii. Cel destept cedeaza primul. Sa aveti o zi la fel de frumoasa precum caracterul vostru.