Pai cu ce esti diferit de ceilalti? nu conteaza ca esti diferit dar ei ar cam trebui sa te accepte pe tine asa cum esti si nu ii mai baga in seama daca te injura sau ceva! pe tine trebuie sa te doara in coor de ceea ce zic ei! dar poate daca gasesti persoane care sunt diferite la fel ca tine inceraca sa te imprietenesti cu persoanele acelea! bafta! si o fundita?
Incearca sa te imprietenesti cu un singur coleg unul mai retras, iar apoi incercat amandoi sa va imprieteniti cu ceilalti.
Oamenii sunt rai, mai ales colegii.
Nu ai ce face...
Cauta-ti prieteni care sunt la nivelul tau si ignora persoanele de acest gen. Daca vad ca te doare, vor rade de tine si mai mult.
Nu-ti irosi timpul pe oameni care au ramas in urma in evolutia umana.
Sau incearca sa exersezi, sa inveti, sa citesti, sa te informezi sa fi mai bun decat ei. Si daca o sa fi mai bun decat ei atunci te vor sacaie pentru aia.
Deci... asta e
Oamenii sunt prea rai, individiosi etc.
Pai in primul rand nu trebuie sa fi atat de fatalau adica "Si iertati-ma daca nu am pus categoria unde trebuie." esti prea educat si fricos impuneti punctul de vedere fi barbat dupa cum spui tu parca te comporti ca o fetita de 5 ani. Si daca nu iti place4 cum vb atuncea asta-i numai problema ta pentu ca ei sunt multi si u esti unul. FUNDITA
Cristian eu cred ca cel mai bine ar fi ca prima data sa incerci sa vb c ei. Daca asta nu merge atunci(stiu ca iti este greu)ignora-i si incearca sa faci cunostinta si cu alte persoane dn alte clase...sa iti prinda bine.iar in legatura cu injuriile cred ca ar trebui sa vrbesti cu dirigintele tau! sper ca te-AM putut ajuta si curaj! papa fundita plsss!
Incearca sa-i ignori ...chiar daca iti este greu... stiu cum este ca si eu am fost in aceeasi situatie