Salut!
O profesoara nu ti-a revizuit lucrarea pana sa o predai? Sa se uite daca n-ai semne particulare? Daca da si n-a zis nimic, stai linistit. Mie mi-a scuipat pixul pe foaia cu raspunsuri si eram lesinat de stres.
Tu focuseaza-te pe matematica acum, stai linistit, trebuie sa ai mintea limpede. Gandeste-te ca cei care corecteaza isi dau seama ca sunteti doar niste copii, nu va iau ei la puricat cum va vor lua la BAC.
Respira relaxat, pune-te la somn, maine-i o noua zi in care mai poti repeta la matematica, cu toate ca-i de recomandat sa te odihnesti, iar miercuri arata-le pentru ce te-ai pregatit atata timp, o poti face! Succes!
Teoretic da, practic nu. Faza asta cu semnele mi se pare penibila. Lucrarile sunt corectate in locatii confidentiale, e imposibil sa stii cine iti va corecta lucrarea.
Treaba cu semnele e mai infricosatoare cand ti-o spune profesorul.
Am facut 2 semne din greseala si nu s-a anulat.Alti colegi au facut la fel si nici lor nu li s-a anulat.Nu sunt corectorii atat de duri incat sa anuleze lucrarile pentru astfel de semne...
Nu ți imagina ca va sta profesorul respectiv cu lupa pe lucrarea ta și ca imediat ce observa te va taxa. E doar in capul tau frica asta
Cand am dat eu examenul am facut acelasi lucru. Nu se considera semn, stai linistit. Cei care corecteaza sunt tot oameni ca si noi, nu va mai panicati asa
Si eu am manjit intr-o parte cu stilou si am vrut sa transcriu lucrarea, dar nu am fost lasata. A venit doamna directoare si inca cineva si mi-au spus sa stau linistita, nu este semn. Stai calm.