anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dupa cum multi dintre voi stiti ieri s-a sustinut examenul la limba romana pentru absolventii claselor gimnaziale. Dupa ce m-am corectat, am constatat ca am facut perfect! big grin Numai ca la ultima compunere, cea cu intamlarea reala sau imaginara, am scris 20 de randuri in loc de 10-15. Este posibil sa imi scada acele doua puncte pentru nerespectarea spatiului indicat in ciuda faptului ca in rest este corecta? Ar fi foarte naspa sa iau 98 de puncte straight face Multumesc...

Răspuns Câştigător
| 愛日本 a răspuns:

Buna! Mie mi-a zis o profesoara ca este bine sa scrii mai mult, doar ca depinde de profesori. Si eu am scris mai mult stai linistita.
Sunt foarte multe lucrari si e obositor sa citesti atatea, de aceea e mai bine sa scrii fix. Oricum, eu sper sa nu iti scada pentru atat.

34 răspunsuri:
| LauraFlorentina12 a răspuns (pentru Biiiancaaaaaa):

Da asa si la mine majoritatea am depasit sau unii la prima compunere au scris 10-11 randuri laughing

| Behindyou a răspuns:

Crezi ca cineva sta sa iti numere randurile?-.-"Daca scriai acolo, o pagina-o pagina jumate` li se parea dubios si iti taiau alea doua puncte.
Sunt convinsa ca nimeni nu sta sa numare randuri, la mii de lucrari.

| HöchsmannAlecs1998 a răspuns:

Stai linistit iti scade doar daca ai scris mai putin de 10 randuri big grinStai clam.

| Marius_Moisuc_1995 a răspuns:

Pana la urma cat ai luat? big grin