| bisericamatii a întrebat:

Bună TPU! După părerea voastră credeți că ne vom uni vreodată cu celelalte teritorii care ne-au aparținut noua românilor în România Mare? Sau măcar credeți că ne vom uni cu Basarabia?

10 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Nici cu noi nu mai putem fi uniti.
Cine poate, fuge...

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sper ca nu.
Romania e prea saraca pentru mai mult saracie

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu. Asta din cauză că suveranitatea noastră și a lor se va diminua treptat în SUE - Statele Unite ale Europei, granițele se vor estompa. Dar să ne unim din nou, cu capitala la București, veci pururea. Cei ce visează la trecut nu au altă treabă mai serioasă, și nu știu pe ce lume trăiesc.

| gabicoo a răspuns:

Săraci și ei săraci și noi!
Dacă ne unim cu Basarabia ne vom numi "Sărăcia Mare"!
happy

| Holiday a răspuns:

Intrebarea e:
De ce ai vrea sa te "unesti" acum cu Republica Moldova?!

| zurick a răspuns:

Nu.

| DarthNiger a răspuns:

Nu avem cum sa ne unim cu nimeni asta din mai multe motive, dar cel mai important dintre motive este ca Romania a renuntat la toate pretentiile teritoriale cand am intrat in UE, deci pratic e imposibil sa ne unim cu Basarabia nici daca am vrea noi si ei pentru ca am fost de acord cu niste conditii.

| MeisterSchnitzel a răspuns:

Această unire este cam greu de realizat. Putin are planuri cu Moldova iar dacă ne-am uni cu ea ar cam strâmba din nas. Apoi este guvernul Republicii Moldova care este rusofil și nu ar accepta o astfel de unire. Dacă am intra cu armata peste ei, Moscova ar scoate 3 rachete din buzunarul drept și ar rezolva problema. Doar dacă în Rusia se va instaura un guvern cu adevărat democratic iar miniștrii moldoveni ar fi mai deschiși, s-ar putea realiza această unire. Momentan, situația politică este prea delicată.

| suntserios a răspuns (pentru MeisterSchnitzel):

Ai uitat un alt detaliu. Cel mai important. Cetatenii moldoveni NU vor unire.

| Anuket a răspuns:

Nu. Dar de ce să o facă? România nu are de câștigat.