| anonima188888 a întrebat:

e adevarat ca de luni se inchid școlile? Eu nu am vazut ce a zis președintele astazi. Se va face online si pentru cei de a 8-a sau noi vom veni cum s-a procedat in mai?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mine, in Iasi, s-au inchis toate scolile incepand de luni 9 noiembrie.

| Balalau95 a răspuns:

Deschiderea scolilor a fost una dintre cele mai imbecile decizii in legatura cu pandemia, copii sunt aproape absolut imposibil sa respecte distantarea sociala, nu in permanent cel putin, iar probabilitatea de infectare e enorma, copii stand static in aceeasi camera cu aer care nu se misca

imi pare rau pentru cei care nu fac scoala cum trebuie si pe cei carora le place sa se duca la scoala, dar eu personal as vrea ca lumea asta sa nu se duca de-a dura, pentru ca e EVIDENT ca scolile vor produce infectari in draci (si deja au produs, la cat de mult sare numarul de infectari zilnic)

| Romanul1985 a răspuns:

De luni in TOATA TARA:
-Scolile trec in online
-Circulatia între orele 22:00-6:00 este restricționata, adică poti sa iesi pe strada doar dacă ai o urgenta sau mergi/vii la/de la muncă, exact cum a fost in primavara
-Restaurantele, barurile, magazinele/supermarketurile se închid la ora 21:00
Cam atâta stiu eu
Sper ca te-am ajutat

| adrianjk a răspuns:

Da se inchid toate si trecem cu totii in scenariul rosu. Toata lumea face onlinr. Si noi cei de a 8 a facem la fel doar online

Întrebări similare