Daca esti la intensiv info cred ca o sa faci 4 ore de info( 1 TIC si 3 de info ) 2 ore bio, 3 ore fizica, 2 ore chimie, 4 sau 5 mate, engleza 2, romana 4. sport 1, franceza 2, logica 1, geografie 1, istorie 1, desen/muzica 1. si cred ca astea sunt toate
MATERIA Ore/Sapt.
T.I.C 2
Informatica 7
Istorie 1
Religie si Istoria Religiilor 1
Psihologie 1
Geografie 1
Educatie Plastica 1
Educatie Antreprenoriala 1
Chimie 2
Limba si Literatura Franceza 2
Limba si Literatura Engleza 2
Educatie Fizica si Sport 2
Biologie 2
Limba si Literatura Romana 3
Fizica 3
Matematica 4
Logic ca daca e intensiv faci can 5-6ore de mata, la incscriere te intreaba de optionale si daca majoritatea aleg mate, se mai adauga o ora sau 2; restul depind; romana cam 3-4ore, bio/fiz/chimie cam 2-3 ore max; religie, desen, muzica intr-a 9-a cate o ora intr-a 10-a eu am facut o saptamana muzica, o saptamana desen, cam astea sunt ore mai multe, in rest cate 1-2 ore
5-6 ore de mata?
Da, ce te miri? la mine la liceu sunt o clasa mate -infi normala si una intensiva.
Eu la stiinte ale naturii am facut 5ore/saptamana.
Am o pr la mate -info si facea 6 ore/saptamana
Pai, daca e intensiv informatica atunci o sa ai 4 ore pe saptamana. La romana si matematica 4. Si restul depinde de la liceu la liceu. Pot fi 2 ore sau 1 la celelalte materii. Cel mult 3. Fundita te rog?
Dar nu te increde prea tare in ce zicem noi, pentru ca fiecare liceu are optiunile sale (ma refer la cele de profil mate-info). Dar ce ti-am zis eu e sigur. Restul ramane la latitudinea dirigintelui, directorului, scolii sa hotarasca cate ore din fiecare.
Curiosul999 întreabă: