| xt9000 a întrebat:

Buna TPU.ei acum am terminat cls a 8 a si mi-am pus prima optiune mate-info-intensif informatica...imi puteti spune exact cate ore din fiecare materie o sa fac pe saptamana? macar cu aproximatie. funda

Răspuns Câştigător
| AndreeaBz a răspuns:

Daca esti la intensiv info cred ca o sa faci 4 ore de info( 1 TIC si 3 de info ) 2 ore bio, 3 ore fizica, 2 ore chimie, 4 sau 5 mate, engleza 2, romana 4. sport 1, franceza 2, logica 1, geografie 1, istorie 1, desen/muzica 1. si cred ca astea sunt toatebig grin

| AndreeaBz a răspuns (pentru AndreeaBz):

4 sau 5 de info scuzehee hee ( 2 TIC si 2 sau 3 info)

7 răspunsuri:
| BroascaCuElice a răspuns:

MATERIA Ore/Sapt.
T.I.C 2
Informatica 7
Istorie 1

Religie si Istoria Religiilor 1
Psihologie 1
Geografie 1
Educatie Plastica 1
Educatie Antreprenoriala 1
Chimie 2
Limba si Literatura Franceza 2
Limba si Literatura Engleza 2
Educatie Fizica si Sport 2
Biologie 2
Limba si Literatura Romana 3
Fizica 3
Matematica 4

| zuzualina a răspuns:

Logic ca daca e intensiv faci can 5-6ore de mata, la incscriere te intreaba de optionale si daca majoritatea aleg mate, se mai adauga o ora sau 2; restul depind; romana cam 3-4ore, bio/fiz/chimie cam 2-3 ore max; religie, desen, muzica intr-a 9-a cate o ora intr-a 10-a eu am facut o saptamana muzica, o saptamana desen, cam astea sunt ore mai multe, in rest cate 1-2 ore

| StefaNnNNN99N a răspuns (pentru zuzualina):

5-6 ore de mata?

| zuzualina a răspuns (pentru StefaNnNNN99N):

Da, ce te miri? la mine la liceu sunt o clasa mate -infi normala si una intensiva.
Eu la stiinte ale naturii am facut 5ore/saptamana.
Am o pr la mate -info si facea 6 ore/saptamana

| FoReVeRyOuNgBiTcH a răspuns:

Pai, daca e intensiv informatica atunci o sa ai 4 ore pe saptamana. La romana si matematica 4. Si restul depinde de la liceu la liceu. Pot fi 2 ore sau 1 la celelalte materii. Cel mult 3. Fundita te rog? puppy dog eyes

| FoReVeRyOuNgBiTcH a răspuns:

Dar nu te increde prea tare in ce zicem noi, pentru ca fiecare liceu are optiunile sale (ma refer la cele de profil mate-info). Dar ce ti-am zis eu e sigur. Restul ramane la latitudinea dirigintelui, directorului, scolii sa hotarasca cate ore din fiecare.