| lovemusic605 a întrebat:

Bună, TPU!

Este cineva student sau a absolvit la Biochimie în Cluj, în cadrul Facultății de Biologie și Geologie? Dacă da, mi-ar plăcea să știu niște detalii precum cum vi se pare facultatea, dacă sunt în regulă profesorii și chiar și la ce carieră v-ați gândit după absolvire. De asemenea, m-ar interesa cu ce medii s-a intrat anii trecuți la Biochimie (la buget, mai ales). Știu că se face ponderea între media de la bac și nota de la admitere/Concursul "Emil Racoviță". Eu am fost la concurs în aprilie și am luat 85 p, fiind declarat admis, dar nu știu sigur dacă aș fi la buget sau la cu taxă. Media de la bac este 9, 81. Sigur prind un loc la buget, dacă depun dosarul acolo?

Sper să mă ajute cineva. Cel mai bine punctat răspuns va primi fundă!winking

2 răspunsuri:
| Maria_Maria_1999 a răspuns:

Buna!
Ai intrat la taxa sau la buget?
Cum sunt profesorii? Dar facultatea in sine? Eu incep acum cls a 12 a si mi-as dori foarte mult sa intru la Cluj....insa nu cunosc pe nimeni la biochimie
Multumesc mult!

| lovemusic605 explică (pentru Maria_Maria_1999):

Bună! Am fost declarat admis la buget anul trecut, dar am dat și la Medicină și am intrat și acolo, tot la buget. Biochimia era un plan de rezervă. Am eu o cunoștință la Biochimie care poate o să te ajute. Scrie-mi în privat, dacă mai ești interesată.