| alissa3456 a întrebat:

Buna TPU.Este prima oara cand pun o intrebare pe acest site.Deci voiam sa va spun ce am patit si daca puteti sa imi dati niste sfaturi.Ieri a fost ziua libera data de stat.Copiii de la noi din cls au spus ca nu mai merg vineri pentru ca nu mai are rost.Eu am fost la primele 3 ore apoi am plecat la doctor la fel si colega mea de banca.A fost ora de engleza apoi a mai plecat o colega. Apoi a fost ora de franceza la care colegii nostri au inceput sa ne parasca ca am chiulit.Profa de franceza ne-a notat pe o foaie pe toti absentii iar la cei care au plecat a facut o paranteza si a spus ca o sa intram in belele.Joi cand am iar franceza o sa lipsesc iar pentru ca merg la oftalmolog. Aveti niste sfaturi pentru mine? Ce credeti ca o sa faca profesoara? Imi este foarte frica...

2 răspunsuri:
| Crackman a răspuns:

Nu are absolut nimic ce sa faca, cel mai rau te asculta iti da un 2si aia este... acum sa nu ramai fara aer cand zic 2... mai iei un 8 si face 5, scoala este degeaba

| sasa1sasa1sasa1 a răspuns:

De ce nu ceri scutire de la medic pentru acele ore? Doar ai fost/vei merge la consultatii.