| Teodora55 a întrebat:

Buna,TPU!
Este tarziu sa incepi pregatirea pentru medicina din clasa a 11-a, al doilea semestru?
Am in clasa niste colegi mai avansati ca pregatire decat mine(sau cel putin asa se cred) si se dau mari in timpul orelor, vor mereu sa iasa in evidenta si ma completeaza cand sunt la raspuns(cu lucruri pe care le stiu si urmeaza sa le spun).Ma fac de multe ori sa ma simt prost, inferioara lor, si sa ma descurajez, indintrebandu-ma daca nu e prea tarziu pentru medicina...
Dau funda!:*

Răspuns Câştigător
| LadyLilith a răspuns:

Nu este tarziu, daca vrei intr-adevarat. Nu te lua dupa colegi, lasa sa vorbeasca. Tu sa te pregatesti, burta pe carte si ar fi indicat sa te duci si la un profesor care sa te ajute sa te pregatesti pentru examenul de admitere. Nu le da satisfactia sa vada ca tu renunti asa de usor. Lupta pentru visul tau! Iti doresc mult succes!

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu este tarziu deloc.Din cate spui tu, asimilezi repede cunostintele.Nu-i mai baga in seama pe ceilalti.Succes la facultate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu,nu e.
Anatomie se invata dintr-a 11a.
Tarziu era sa inveti inainte de admitere.
Acum e perfect pentru invatat.

| SDana a răspuns:

Tinand cont ca este medicina si postliceala important este doar sa-ti doresti sa faci ceva.

| neutrino a răspuns:

Nu este tarziu si nu te complica cu tot felul de carti. Manualele scolare, bine invatate, sunt suficiente.