| TheNakedRussianThatFoundYouOnTheStreet a întrebat:

eu si prietenul meu Andrei ne intelegeam bine si faceam totul impreuna pana cand, si-a cumparat acest caine... este un dalmatian pe care il cheama Cooky si de atunci sta numai in casa si iese afara doar cu acel caine. Vreau sa scap de catelul ala si nu vreau ca Andrei sa afle ca eu l-am omorat.Nu sunt o persoana rea, vreau sa para ca a fost un accident.Va rog flumos sa ma ajutati. Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| AsX a răspuns:

Buna, buna gluma. Sa stii ca imi plac mult cateii si nu o sa iti dau idei cum ar fi sa ii pui otrava si sa il pui in mijlocul strazii sa para ca l-a lovit masina, nu o sa iti dau o asemenea idee whistling.

4 răspunsuri:
| Năpârlici a răspuns:

Crede.ma asta este doar o chestiune de timp. Este normal sa acorde noului sufletel venit in viata lui mai multa atentie, o sa dureze putin timp pana o sa se ''plictiseasca'' ca sa zic asa sa stea cu Cooky si o sa iasa si cu tine. Lasa.i putin timp. Incearca sa vorbesti cu el si sa ii spui ceea ce nu iti convine. De ce sa treci la o fapta atat de cruda pentru ca la urma urmei acel catelus nu are nici o vina. Nu trebuie sa fi invidios/oasa, o sa vezi ca o sa fie bine si lucrurile o sa revina la normal. Ai grija si lasa catelusul in pace pentru ca nu are nici o vina happy

| ShiftyIsXtreme a răspuns:

Esti handicapat/a laughing cum poti sa omori un caine mai bine-ti dai foc ma tampitule/o

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Hai ca esti simpatic laughing

| TheNakedRussianThatFoundYouOnTheStreet explică:

A fost o gluma... Pentru cei ce s-au prins... bravo lor