| Yuki0799 a întrebat:

Bună TPU! Există cumva un mod, în afară de olimpiade, prin care aș putea să intru și să merg la facultate mai devreme. Sunt în clasa a zecea și nu mai pot suporta orașul ăsta și familia mea ( din motive personale ). Nu încercați să-mi dați lecții de viață vă rog, că n-o să le ascult!
Vreau răspunsuri simple și scurte vă rog.

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Da, este.
Daca obtii nota 10.00 la bacalaureat.
Deci: invata foarte bine!

| dullcat a răspuns:

Buna.Rezultatele foarte bune la olimpiadele nu te ajuta sa intri la facultate mai devreme, ci te scutesc de admitere si iti asigura din start un loc, dupa ce ai terminat cu bacul.

Din pacate, daca nu esti vreun geniu care a sarit direct din clasa I la liceu, slabe sanse.Tot ce poti face e sa induri inca 3 ani, eventual sa te interesezi daca liceul are internat si care ar fi costurile.In felul acesta devii independent un pic mai repede si scapi de familie.Succes.

| johnnny123 a răspuns:

Ai 15 ani. Chiar dacă ai fi un geniu care obține permisiunea de a face mai mulți ani de liceu într-unul singur, asta nu ar schimba cu nimic faptul că ești în continuare minor.

Dar judecând după întrebările tale, nu cred că ești tocmai capabil să mergi la facultate la 15 ani și să te descurci pe cont propriu...

| Gabrielll3 a răspuns:

Faptul ca tu nu mai poti suporta familia si orasul e din vina ta, nu a lor.

Tu inca nu ti-ai platit un caiet sau pix, mancarea pe care o mananci sau patul in care dormi si crezi ca stii ceva despre viata? laughing)