In asemenea lucrari cuprinsul se pune la inceput, este a doua pagina dupa cea cu titlul iar bibliografia la sfarsit.
Si daca informatiile pentru atestat le-am luat dintr-o singura sursa, o anumita pagina de internet, scriu doar site-ul si atat?
Sigur ca da, bibliografia cuprinde numai ce ai studiat si folosit pentru redactarea lucrarii.
Totusi, pentru a arata mai bine, te sfatuiesc sa indici macar 3-4 lucrari care se refera la tema pe care o ai, chiar daca n-ai folosit nimic din ele.
Multumesc!
In ce anume faci atestatul. In primul rand atestatul la informatica se face pe suport, gen cd care il predau si un manual pentru aplicatie care cuprinde 4 parti. 1 de ce ai ales tu aceasta tema, 2 explicatiile si manualul, 3 notiuni teoretine si 4 bibliografie daca este cazul
Imi cer scuze, am uitat sa specific: trebuie facut la calculator, dar trebuie scos la imprimanta, apoi indosariat sau altceva..De aceea nu stiam unde sa pun cuprinsul.
Normal cuprinsul trebuie pus in a doua pagina iar bibliografia trebuie sa fie mai vasta nu doar un singur site.
CordovanRaul întreabă: