| Ralux a întrebat:

Fac un proiect despre scoala si mi-ar placea sa aud parerea voastra in legatura cu acest subiect.Spuneti-mi opiniile dumneavoastra despre scoala:
Ce inseamna scoala pentru voi?Ce reprezinta ea in viata voastra?Cata importanta acordati scolii?Ce parere aveti despre scoliile din tara noastra si cele din tarile straine?Ce ati adauga/schimba la scoala?Ce puteti spune in legatura cu facilitatile scoliilor din toata lumea?Ce parere aveti despre atitudinea elevilor fata de scoala?Dar despre olimpiadele si concursurile organizate chiar la scara mondiala(unele) ?etc. etc. . Va rog sa imi spuneti tot ce va trece prin minte,parerea voastra.
Haideti sa dezbatem acest subiect!

Răspuns Câştigător
| HWTyrael a răspuns:

Daca stau sa scriu ce cred despre sistemul romanesc de invatamant as pierde mult timp degeaba. Mai bine in proiectul tau ai putea sa-ti folosesti imaginatia si sa scrii ce ai schimba in sistemul actual. Eu spre exemplu a-s inaspri pedepsele pentru elevi violenti care sa primeasca amenzi contraventionale pe langa nota scazuta sau exmatriculare. A-s implementa un nou curs care sa aive ca scop crestere simtului civic si bunului simt la elevi, s.a.m.d.

0 răspunsuri: