Nu este decat una : sa repeti ceea ce ai invatat in anul trecut! Ia-ti caietele de mate, eventual manualul daca-l mai ai, si apuca-te de treaba caci,acele teste initiare sunt, de fapt, verificari ale insusirii materiei din anii trecuti. Spor la recapitulare!
Exerseaza acasa! Rezolva din nou exercitiile facute in clasa pana le intelegi cu adevarat rezolvarea, ia-ti alt ex. asemanator cu cel pe care nu stii sa-l rezolvi, Uita-te in caietele de anul trecut>> |Sper ca te-am ajutat!
Invata! Ce mama naibii sa faci? Oricum, acum ai geometrie! Super! Sper sa nu devii paralela cu ea! Adica o sa inveti despre drepte paralele, dar sper sa nu te identifici cu ele!
Pai in vacanta ai facut precum greierii vara ai lasat creierul la odihna si de bunicul spunea organul care nu il folosesti se atrofiaza
Iti trebuie meditator dar si multa munca individuala. Sau fa temele la mate cu o colega mai desteapta ca tine, altfel ramai in urma cu matematica si nu o sa mai intelegi chiar nimic, o sa-ti fie foarte greu sa recuperezi.
Pai, cand am spus ca sunt a doua cea mai buna la mate, primul (the best) e un baiat, nu o fata
ERAI a doua din clasa anul trecut. E la timpul TRECUT. Poate la timpul PREZENT esti cea mai slaba la mate din clasa, sau poate chiar din scoala.
In fine, mi-am pierdut vremea cu tine dandu-ti sfaturi, regret asta acum. Am crezut ca ai si altceva in cap decat mate (ah, nici mate nu mai ai, am uitat).
Pai reka ar fi bine sa recapitulez potin materia de a5a si exersand vei reusi succes :*
Asa Am fost si eu... Este Lipsa De Exercitii
Explicatie: In Vacanta Mare din clasa a 4-a pana in a 5-a nu ai facut nimic ca asa am patit si eu
Remediu:Fa cat mai multe exercitii si o sa iti revii