Nu se mai da proba fizica la BAC, la sociale dai : scris - oral romana, oral fanceza/engleză ma rog o limba straina pe care ai studiat-o, istorie obligatoriu, si iti alegi dintre geografie/economie/psihologie/filosofi etc. Si competente la INFO. La mate info dai : bac oral - scris roamana, mate, info sau fizica cred la alegere,. La filologie dai - roamana scris - oral, limba straina scris - oral, si cred ca si latina. Eu ti-am spus cel mai bine la sociale fiindcă acolo sunt si eu. La științele naturii dai - oral - scris romana, mate, bio sau chimie ( la bio daca alegi dai ori materia 9-10 ori 11-12). Ma rog si competente. Cam astea ar fi.
Eu am fost la stiinte sociale si am dat din : romana scris si ora, franceza ora, geografie, istorie si educatie fizica( poti allege in loc de istorie o materie din psihologie sau logica. din cate stiu la mate- info dai din romana scris si oral, mate, info, la alegere dintre chimie, fizica si educatie fizica
Bună!
NU te mai lua după toţi COPILAŞII care postează fără să aibă habar ce vorbesc
1. La "Ştiinţe Sociale" dai BAC/examen SCRIS "obligatoriu" din Română şi Istorie!
Iar la proba la alegere a profilului şi specializării – proba E)d) – probă scrisă - poţi alege între : Geografie, Logica si argumentare, Psihologie, Economie, Sociologie, Filosofie; vezi Anexa 1 de la linkul :
subiecte2011.edu.ro/bacalaureat/Legislatie/Ordin_4800-31-08-2010.zip
ÎNAINTE de acestea vei da ( obligatoriu ) COMPETENŢELE lingvistice si digitale :
* "proba A: proba orala - Proba de evaluare a competenţelor de comunicare orala în limba româna
* proba C: (proba orala, scrisa si
practica) - Proba de evaluare a competenţei lingvistice într-o limba de circulaţie internaţionala studiata în liceu
* proba D: proba scrisa/practica - Proba de evaluare a competenţelor digitale".
Asta, dacă NU se schimbă Metodologia/legislaţia până vei da tu BAC-ul
2. La "Ştiinţele Naturii" dai BAC/examen SCRIS "obligatoriu" din Română şi Matematică!
Iar la proba la alegere a profilului şi specializării – proba E)d) – probă scrisă - poţi alege între : Fizica, Chimie, Biologie, Informatica; vezi Anexa 1 de la linkul :
3. La Filologie dai examen SCRIS "obligatoriu" din Română şi Istorie!
Iar la proba la alegere a profilului şi specializării – proba E)d) – probă scrisă - poţi alege între : Geografie, Logica si argumentare, Psihologie, Economie, Sociologie, Filosofie; vezi Anexa 1 de la linkul :
4. La Matematică-Informatică dai examen SCRIS "obligatoriu" din Română şi Matematică!
Iar la proba la alegere a profilului şi specializării – proba E)d) – probă scrisă - poţi alege între : Fizica, Chimie, Biologie, Informatica; vezi Anexa 1 de la linkul :
Toate cele bune.
Birsan_Alex_1996 întreabă: