| Larisa_3441 a întrebat:

Imi doresc sa imi perfectionez engleza am 13 ani si tata ma seaca sa invat engleza eu o stiu destul de bine mi se spune si de colegi nu fac pregatire la aceasta materie si nu as vrea sa fac dintr-un anume motiv(nu ca nu am bani sau cv de genu).Eu jucam jocuri din-alea hidden object downlandate de pe jocuri in principal nu retin aproape nimic de la prof. gramatica sau asa sunt cu literatura stiu multe cuvinte si vreau sa imi raspunde-ti la cateva intrebari:
1. m-am documentat ca as putea invaat si din filme nesubtitrate ce filme prefer cele de iubire imi plac povestile de iubire dar nu neaparat
2. tata imi spune sa imi gasesc un prieten/a din anglia sau alta tara si sa vb pe mess unde as gasi o astefl de persoana un site sau cv de genul?
3.de unde as mai putea invata gramatica fara carte sau altceva am avut si eurocor si e varza ...pt 70 de lei pe luna
FUNDA

2 răspunsuri:
| Elial a răspuns:

Pe toate jocurile universale sunt englezi. De la filme subtitrate mai poti invata(eu am invatat cateva cuvinte in turca, intr-o luna, uitandu-ma la un film turcesc: Poveste de familie-Yaprak Dokumu). Daca vrei sa te ajut cu ceva, scrie-mi pe mesaj privat si iti las id-ul meu :*

| Ade2 a răspuns:

Pai 1 si 2 eu le-am facut.Adica la 2 ma jucam pe swat 4 big grin si vorbeam cu aceia, iar ce nu stiam vedeam pe traducator sau translantor.Iar la 1 asculti o propozitia sau o fraza din filmele [si subtitrate si nesubtitrate], fara sa o vezi, si incerci sa o traduci. Daca e pe aproape, bravo, daca nu, mai incearca.Sau poti sa faci si cursuri de engleza, meditatii. Sper ca te-am ajutat. Funda? puppy dog eyes