Buna. Scoate la imprimanta invitatie urmatoare:
http://www.ghidpetrecericopii.ro/invitatii.html
Pe linga ca e frumoasa poti sa ai si o nota buna. Succes.
Http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/2/621/8466/2625260/3/1-copy.jpg
Pui un text acolo in word sau paint sau ce program știi cu detaliile complete despre ziua ta.
Titlul trebuie să fie "Învitație". Nu uita să pui diacritice. Dacă nu le ai instalate le găsești pe www.diacritice.com.
Succes și la mulți ani!
Pai, daca o faci pe calculator, intri in word, scrii cu titlu invitatie cu semnul exclamari la urma. cred ca ar fi dragut sa cauti pe google o imagine gen, happy birthday to you, si o inserezi. la multi ani! oricum... funda?
Pai, poti sa scrii in word, normal pui titlu invitatie! frumos ar fi sa cauti pe google o imagine gen, happy birthday to you, o inserezi frumos o pui la mijloc sa deobiei se mai pune in partea dreapta si scrii frumos pe langa ea! la multi ani! funda?
Invitatie de ziua mea:
Pe 23 ianuarie 2012 este ziua mea voi implini 16 ani si as dori daca poti veni la ziua mea voi avea tort sucuri apa minerala dulciuri prajituri mancare etc... Sper sa poti veni sa ne distram! Vom avea si piniata de asemenea.
Cam asta zic eu sa faci pentru o invitatie sau zici si tu acolo o data care vrei tu.nu neaparat 23 ianuarie Funda?
App am 14 ani nu 7 si vedeti ca am mai postat odata da cu un exemplu cautail si dativa seama, nu pe pc