| Deasonyka a întrebat:

Buna TPU in afara de 1-6 aprilie cand mai avem asa cateva zile libere o mini-vacanta? Mor cand aur de scoala >sad A-si vrea sa-mi iau un bilet de cinema in primul rand la filmul "Sa cada un meteorit peste scoala mea" laughing E ceva inventata de mine nu exista filmul laughing OK bafta! Astept raspuns dau

Răspuns Câştigător
| alexs99 a răspuns:

Vom mai avea liber de Paste, de pe 1 pana pe 6 mai, iar apoi va veni vacanta de vara.

3 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

La cît de pricepută eşti în a scrie româneşte, mi se pare cît se poate de normal să ţi se urască a mai merge iar la şcoală. Dacă s-ar putea să fie vacanţă 8 luni din nouă cele de şcoală şi în rest sîmbetele şi duminicile.
Dar ce-ai zice dacă cineva ar inventa un final în filmul cu titlul gîndit de tine, în care cineva să gîndească cu regret: " Săraca Deasonyka, ce ghinion pe ea!? Tocmai atunci să fie şi ea la şcoală. A fost la locul potrivit la momentul nepotrivit!

| zurick a răspuns:

Salut! In perioada 1-6 mai avem vacanta, dar nu te bucura prea repede ca vom recupera.

| Florincrap a răspuns:

In perioada 1-6 mai, sunt zile libere de la Guvern pentru bugetari, si implicit, elevi.