| Alinaaa17 a întrebat:

In prima zi de liceu se merge cu parintii? laughing Adica cu unul dintre parinti? E aiurea, eu nu vreau sa mearga. dar ma gandesc ca ceilalti sunt cu parintii sau unul dintre parinti. A da, se duc flori la diriginte? Eu am diriginta. Ajutati-ma. Multumesc! Dau fundita.

Răspuns Câştigător
| FadetoBlack a răspuns:

Bună!
Acum dacă vrei să mergi cu părinţii poţi,
sigur o să fie elevi şi cu părinţi, şi fără depinde detine şi de părinţii tăi!
Cât despre buchet, aşa ar fi frumos!
Dacă ai dirigintă!
Numai bine!

14 răspunsuri:
| afrodita3333 a răspuns:

Da poti merge cu unul din parinti mai ales daca nu cunosti pe nimei, o sa fie multi cu parintii
poti sa duci si flori daca vrei dar, nu e ogligatoriu.

| alecx4music a răspuns:

Depinde de tine. Daca simti ca este necesara prezenta unui parinte acolo, cu tine, ia un parinte cu tine. Eu totusi cred ca o sa te simti mai in largul tau fara parinti. Nu impune nimeni sa vii cu sau fara parinti. Faci cum crezi ca e mai bine pentru tine.
Multa bafta la liceu!

| Alinaaa17 explică (pentru alecx4music):

Multumesc frumos!

| Niiiicu a răspuns:

Buna,eu in clasa a 9 am mers cu tata la scoala pentru a imi cunoaste diriginta dupa care a plecat, deci nu e nimic rau ca vin si ai tai iar florile zic ca nu ar trebui sa iti lipseasca cel putin pentru o prima impresie placutahappy

| Ponce a răspuns:

1. Da, du-te cu parintii[nu este o rusine].
2. Da, se duc flori, dar depinde[nu poti duce trandafiri la diriginte].

| spi a răspuns:

Ee mai mergi cu parinti la 15 anilaughing

| Alinaaa17 explică (pentru spi):

Asta ziceam si eu :p laughing Dar. multi merg cu parinti ca sa cunoasca diriginta/dirigintele. si na.

| spi a răspuns (pentru Alinaaa17):

O sa ii cunoasca la prima sedinta ca o sa o faca in vreo 2 sapt..eu sincer nu m-am dus cu parintii si doar 2 elevi din clasa mea au venit cu parintii..acum nu stiu..cum vrei tu si nici la diriginta nu i-a dus nimeni flori pentru ca nu o cunosteathinking

| spi a răspuns (pentru Alinaaa17):

Si in plus parintii nu o sa stea in prima zi sa vb cu diriginta. daca vin asa toti parintii sa vorbeasca.ii apuca seara:d

| Cioxan a răspuns:

"Deschiderea" este pentru elevi...nu pentru parinti! Daca vrei sa iti iei unul dintre parinti cu tine, nu ai decat! Faci cum vrei! Si nu! Nu poti duce flori la diriginte...e aiurea! Iti dai seama cum s-ar simtii?

| patri a răspuns:

Nu te duci cu parintii... Da, iei un buchetel de flori pentru diriga si atat. O sa se faca Careu si o sa-ti intalnesti noii colegi. Acum daca vrei sa te simti mai in siguranta. poti lua si un parinte. :*

| Nyko05 a răspuns:

Pai daca esti boboaca, da se merge cu unul din parinti, cel putin la mine asa a fost. Daca ai diriginta ar fi frumo sa ii duci flori happy
Fundita?batting eyelashes

| ADRIANA90s a răspuns:

Eu am inceput anul trecut clasa a 9-a si am mers cu tata. Sunt destui parinti la boboci, la unii chiar ambii. Nu du flori la diriginta, doar baietii duc.

| Mariee28 a răspuns:

E normal sa te simti jenata sa mergi cu parintii, pentru ca, la liceu, nu multi merg cu parintii. Incearca sa le spui, fara sa-i jignesti, ca nu este nevoie sa mearga cu tine, pentru ca te poti descurca si singura.
Legat de flori pentru diriginta, da - ar fi frumos sa ii duci un buchet de flori, pentru ca prima impresie conteaza cel mai mult.
Sper ca ti-am fost de ajutor.