Eu am intrat in stirbei.Liceul Eminescu e un liceu mai dur, se pune accent pe invatatura mai putin chiulit si ore neinvatate, pe cand Stirbei-ul are de toate.Profesorii sunt super ok, daca stii cum sa te porti cu ei si cum sa te dai in bune.Depinde si cine iti cade...
Mediile sunt asemanatoare, ultima medie din stirbei a fost 7, 47, mai putin decat in anii precedenti iar in Eminescu 7, 50.Stirbei,da e cel mai bun liceu dar acum depinde de tine. Poti invata pana si in agricol daca ai vointa...
Ai grija ce iti alegi sa nu iti para rau. Daca ai inclinatii spre uman alege filologia, daca iti place mate poti alege mate-info si stiinte daca iti place biologia, chimia sau fizica.Mult succes la examene si sa intrii unde iti propui!
Hmmm daca intri de la medii atat de mici nu imi fac griji pentru ca in fiecare an am iesit cu medii de peste 9.50 si 9 si 10 la teze, deci la examene nu prea ma ingrijorez. sincer profa de romana ne-a adus o copie a examenului pe care l-au dat cei ce au fost a 8a si am reusit sa la facem pe toate. oricum multumesc mult pentru ajutor si pentru sustinere si poate ne intalnim acolo daca nu cumva esti cls a 12a
Nu,sunt boboaca.Am trecut a 9-a. Da, mediile sunt mici, spre surprinderea tuturor.Bafta!
Ok, deci e posibil sa ne intalnim acolo. pup j mersi
Cu placere!
Xulescu006 întreabă:
99Ionut întreabă:
Curiosul999 întreabă: