@ElenaOtilia, cum ti-am spus in comentariul de mai sus, du o scutire! Vorbeste cu parintii sa iti faca rost de o scutire si macar sa iti motiveze jumatate din absente. Daca nu, roaga-te de dirigu/diriga sa-ti motiveze din ele, ca altfel nu mai treci clasa. Ce-a fost in capul tau de-ai luat atatea absente? Ai fost bolnava?
Cu 5 la purtare pe primul semestru si 10 pe al doilea, ar iesi media 7, 50, si da, treci clasa. Dar gandeste-te si tu, 7, 50 la purtare? Daca erai baiat era oarecum mai diferit, dar esti si fata!
Pao la fiecare 10 absente 1 punct scazut la purtare
iar cu mediile neincheiate... o sa ti le incheie profii la un moment dat
apropo daca ai mai mult de 4 puncte scazute la purtare nu mai treci clasa!
Uite un pont daca ramai corigent pe sem 1 si pe 2 nu...treci clasa
Cu 10 absente numai la o materie se scade un punct la purtare. Obligatoriu! Du o scutire ceva ca sa ti le motiveze ca altfel iti va fi scazuta media la purtare! Iar cu mediile neincheiate poti ramane corigenta la materiile respective. Te sfatuiesc sa inveti sa iti incheie mediile! Nu neaparat sa iei 10, dar sa ai mediile incheiate si peste nota 4-5!
Daca e ingaduitor profu/profa te asculta siti incheie media. Daca nu, imi pare rau, s-ar putea sa ramai corigent/a.Sorry!
Banuiesc ca sunt 2 posibilitati. Ori ramai repetenta, ori au mila profesorii de tine, inclusiv diriginta/dirigintele.Profesorii am impresia ca-n primele 2 saptamani din al doilea semestru pot sa-ti puna note , iar diriginta/dirigintele sa-ti dea o sansa de a-ti motiva absentele.
Poi
incearca sa te duci si thhu.pentru a iti incheia mediile
stai lin ca nu o sa patesti nimic
incearca sa iei nota cat mai mare :X:X
te-am :*:*
succes
Mediile pot sa le inchei, dar mi-e frica de absente. Daca am sa presupunem 5 la purtare pe sem1, iar 10 pe al 2-lea trec?
Pai eu sunt cls a-5-a am in clasa un repetent se numeste Nanau Florin, a ra mas repetent de patru ori a ajuns la varsta de 14 ani in clasa a-5-a, iti sugerez sa te apuci de scoala si sa nu mai lipsesti.Nanau Florin are deja 124 de absente la 20 de absente ai un punct scazut.
Eu știam că la 10 absențe ai un punct scăzut.
Rihana499 întreabă: