| Desdemona95 a întrebat:

Iubitul meu are 23 de ani si a incercat sa ia BAC-ul de 3 ori pana acum (vara si toamna-2012 si toamna-2013), insa a picat de fiecare data. Acum, dupa 4 ani de la absolvirea liceului, vrea din nou sa incerce in 2017 (odata cu mine, pentru ca eu atunci termin liceul). Ar vrea sa dea la toate 3 din nou (pentru ca a luat note foarte mici atunci). Se poate? Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Sigur ca se poate, trebuie doar sa se inscrie la bacalaureat, pentru toate probele.

| Desdemona95 explică (pentru Ioandelasal):

Multumesc frumos pentru raspuns!

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

La bac nu se dau mariri de note.

PS trebuie sa fii mandra ca la 17 ani umbli cu ditai barbatul care nu e in stare sa ia bacul

| Desdemona95 explică (pentru suntserios):

Draga domnule suntserios, in primul rand, nu am specificat in intrebarea mea faptul ca vrea sa-si mareasca notele, ci sa dea probele din nou. In al doilea rand, nu am 17 ani, am 18 ani jumatate si sper sa constientizezi faptul ca nu toata lumea se naste cu norocul de a avea gramezi de bani si toate conditiile necesare pentru a-si vedea strict doar de scoala, asadar nu-ti mai da cu parerea aiurea. Daca nu esti capabil sa dai un raspuns FOLOSITOR interogatorului, te rog frumos sa te abtii! Numai bine!

| suntserios a răspuns (pentru Desdemona95):

Ai zis ca a picat bacul, nu ai zis ca a picat la toate materiile. Ai zis doar ca ar vrea sa le dea pe toate iar... asa ca am tras concluzii din ce ai scris tu.

SI pentru invatat ai nevoie de vointa nu de gramezi de bani

| Desdemona95 explică (pentru suntserios):

Am zis ca a luat note foarte mici si ca vrea sa dea probele din nou, look better. Nu este ok sa tragi concluzii despre ceva ce nu ai inteles sau daca asa ti se pare normal, tine-le pentru tine.
PS: Cartea nu tine de foame.
Pa-pa.

| Radu284 a răspuns (pentru suntserios):

Da, ca e si foarte important sa iei bacul.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

DA, se poate :)

COPIAZĂ răspunsul meu şi du-l prietenului tău :

Dacă ai luat peste 5 la unele materii, poţi solicita RECUNOAŞTEREA acelor note!
Depui o Cerere la Secretariatul liceului, Cerere în care soliciţi recunoaşterea notelor respective.
Iar în sesiunea următoare vei da examen doar din proba/probele rămasă/rămase...

ATENŢIE : BAC-ul se dă gratuit timp de 2 sesiuni!
Din a 3-a sesiune TREBUIE să PLĂTEŞTI!

"III. CUANTUMUL TAXELOR PENTRU SUSȚINEREA EXAMENELOR DE FINALIZARE A STUDIILOR
III.1. Examenul de bacalaureat a) Candidaţii din promoţii anterioare, care au susţinut de cel puţin două ori examenul de bacalaureat și care se prezintă la toate probele examenului de bacalaureat achită suma de 230 lei; b) În celelalte cazuri, stabilirea sumei de plată pentru examenul de bacalaureat se face diferenţiat, în funcţie de numărul probelor pe care le susţine candidatul, luându-se în calcul toate cheltuielile necesare examinării fiecărui candidat, cu aplicarea prevederilor articolelor 3, 4, 36 și 37 din Metodologia de organizare şi desfăşurare a examenului de bacalaureat, aprobată prin OMECTS nr. 4799/2010, valabilă şi pentru anul şcolar 2013-2014, conform prevederilor OMEN nr. 4923/2013. III.2. Examenul pentru obţinerea atestatului de către absolvenţii claselor de matematică-informatică, intensiv informatică, ai claselor cu studiu intensiv şi bilingv al limbilor străine şi cu predare în limbile minorităţilor, ai claselor cu profil pedagogic, specializarea învăţători – educatoare: Pentru candidaţii proveniţi din unitățile de învăţământ acreditate, care au susţinut în anii anteriori de cel puţin de două ori examenul, precum și pentru candidaţii proveniţi din învăţământul particular autorizat să funcționeze provizoriu taxa de examen se stabileşte la nivelul fiecărui inspectorat şcolar judeţean / al Municipiului Bucureşti, luându-se în calcul toate cheltuielile per candidat." - SURSA :
http://media.hotnews.ro/......n-2014.pdf

http://www.isjcj.ro/......3-2014.pdf

Dacă NU depui o Cerere de recunoaştere a mediei, atunci vei da BAC-ul la toate cele 3 materii!

Toate cele bune!

| Desdemona95 explică (pentru bursuc001):

Va multumesc frumos pentru raspuns!

| bursuc001 a răspuns (pentru Desdemona95):

Cu plăcere happy

O seară/noapte frumoasă!

| saftaiiustin a răspuns:

Mai schimba-l si tu =]]]

| Desdemona95 explică (pentru saftaiiustin):

Raspunsul tau nu are nicio legatura cu intrebarea pe care am adresat-o. Data viitoare cand esti tentat sa faci chestii similare, te sfatuiesc sa te abtii. Sanatate si minte multa!