| AntoniaOrman a întrebat:

La engleza ne-a dat sa fac o compunere si mi-am facut-o dar vreau sa vad daca am facut bine. Uitati compunerea:
In my free time I'm making a lot of activities: I'm watching my favourite movies,I'm making karaoke, I'm going to the parca, and more.
In weekends I'm sleeping a lot. Whenever I have a lot of time I'm going at my friends.In the evening I post on my Facebook page. Whereve I'm going I'm feeling good. I love my free time! Ce ziceti,e buna? E ceva gresit? Apropo, nu spuneti ca de ce va intreb pe voi si de ce nu imi intreb parintii. Nu ii intreb, ca ei nu au facut engleza la scoala si nu stiu. happy

7 răspunsuri:
| Nanami利 a răspuns:

E buna.Mie imi place.

| Senzaționalul a răspuns:

"I'm going to the parca"
Se scrie parca.
"Whereve"
Te sfatuiesc sa scrii Anywhere.

| AntoniaOrman explică (pentru Senzaționalul):

Am scris parca dar m-a "corectat" adminul rolling eyes 8|

| AntoniaOrman explică (pentru AntoniaOrman):

Uite si acuma la fel straight face off de ce nu vor sa inteleaga ca am scris bine sad Eu vreau sa scriu P A R K

| SskorpyonN a răspuns:

Mi-am dat seama de ce nu iti intrebi parintii era logic si da este mai mult ca perfecta. nai nici o greseala sau vreo litera mancata din partea mea 10 laughing big grin

| niggaplease69 a răspuns:

Vezi ca nu ai voie sa folosesti prezentul continuu ci pe cel simplu. Nu e corect din punct de vedere gramatical

| Moisa_Eusebiu_1999 a răspuns:

Ai greșit la parcă. În engleza se scrie Park și acolo la Whateve e wherever i... Sper ca te-a ajutat! Funda?