| 123456789qwertuiop a întrebat:

Buna tpu.la engleza ne-a pus pe grupe.eu sunt buna la engleza printre ceilalti 6 din clasa.am nimerit in grupa cu 4 baieti care nu fac nimic,nu vor si cu o fata care cand profesoara ne-a dat exerciti a facut cateva,dar eu am lucrat cel mai mult, aproape tot.acum ne-a dat ca tema 26 de pagini, trebuia sa o facem toti dar ei mi-au dat-o toata mie.eu am zis bai frate facem 4 pagini fiecare si fiecare face ceva,dar nu! acum trebuie sa fac singura tema! mai am oricum foarte multe pe langa asta,matematica(algebra,geometrie),limba romana,fizica,franceza, biologie.nu voi putea termina tema la engleza.ce sa fac? sa-i spun profesoarei ce s-a intamplat pe 20 aprilie, dupa vacanta? funda.

Răspuns Câştigător
| MaximClaudiu a răspuns:

Evident ca ii spui, nu trebuie sa profite ceilalti de tine, daca nu o sa mai vb cu tine, fiindca te-ai opus deciziei lor ( lucru care se intampla des, oamenii se supara pe tine de obicei cand nu le duci la capat planurile marsave.) e problema lor. si cel mai probabil fata aia e curva...

2 răspunsuri:
| drogh a răspuns:

Nu poti sa iti iei responsabilitatile lor in maini deoarece nu esti un robot sa faci fata la atatea. Spune-i profesorei!

| IntrebariPentruFilme a răspuns:

Tu fa.ti partea ta de tema. Restul e treaba lor. profesoara o sa te inteleaga :*