20 de sutimi per rand depasit...dar maxim 60 de sutimi iti scade...deci da scade mult
A fost data directiva de la inspectorat de la Bucuresti sa se corecteze asa.Este foarte important ca elevul sa aiba capacitatea de a-si exprima gandurile/parerile/ideile in randurile cerute in testare.Deci trebuie sintetizat totul.
Zippy exista o zicala "cand doi oameni iti spun ca esti beat,te culci" deci daca toata lumea iti spune ca o sa scada,de ce te contrazici? Sau tatal tau e ministrul invatamantului? Nu cred ca o sa scada foarte mult, dar e clar ca o sa scada.Ei, macar sti ca ai facut o compunere excelenta (chiar daca e mai lunga decat trebuia).
Va spun sigur ca NU se scade.10-15 randuri inseamna minimul, dar cu cat mai mult cu atat mai bine.Chiar si la cea de zice maxim 5 randuri puteai scrie si 10 randuri si nu iti scade decat daca spui prostii
Da din pacate iti va scadea, pentru ca nu ai respectat limita de spatiu indicata
Bafta! Funda?
Ba scade.Prima data iti numara randurile si in cazul tau ai depasit cu mult.La indicatii scria sa te incadrezi in limita de spatiu asa ca sigur iti scade
Cred ca da pentru ca ai depasit limita si eu am scris cam 17 randuri la a 2 compunere si mi cam frica...nu stiu dar succes
Alex_Anghel_1993 întreabă: