anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La scoala, am o profesoara de engleza imposibila, ca sa nu spun altfel! Anul trecut, l-a sfarsit de semestru I m-am dus la profesoara sa o rog sa ma mai asculte sa-mi maresc media. A spus ca bine se rezolva. Dupa cateva ore cand chiar se incheiau mediile am mai mers inca o data la dumneaei cu acelasi scop, pentru ca nu ma ascultase. Bine... in acea ora m-ascultat.
In semestrul II, daca faceam o greseala gata, sarea cu gura pe mine si imi spunea ca nu fac aia sau aia si isi cam batea joc de mine in fata clasei ( avea multa ironie ). Plus de asta nici nu preda ceva de nivelul nostru! Daca se intampla ceva si scrie 2 cuvinte pe tabla ca in rest... trebuie sa faci pregatire sau altceva ca sa inveti ceva din materie. In fine.
Am crezut ca se rezolva si nu le-am mai spus parintilor dar acum in noul an continua cu ceea ce a inceput si chiar mai rau. Ma compara si cu unii care nu invata atat de mine si nu este asa! Nu sunt as in engleza dar am facut si pregatire si imi dau silinta la teme si toate cele. Acuma le voi spune parintilor dar nu stiu ce sa faca. Daca merg la profesoara si ii va spune cate ceva iar profesoara spune despre mine ca nu stiu ce face sau ca nu stie sau alte d-alea?! sad Lucruri minore pe care le poate accentua ca nu sunt chiar un dezastru public. Deci ce ideea aveti? Cum sa procedez sa ma,, impac " oarecum cu profesoara?
Va rog raspunsuri serioase! Funda

2 răspunsuri:
| Matar_Khaled_1990 a răspuns:

Aha...daca este asa de REA cu tine ar trebui sa inveti singur adica de pe net etc in ora ei fa cum spune ea si gata daca spune ca cioara e alba spune ca ea ca sa te treaca sau. daca vezi ca lucrurile se mai schimba putin iai un cadou. daca chiar vrei sa inveti cauta cursuri si de astea. funda

| blonda2000 a răspuns:

Pai... invata mai bine si sa vezi daca rasp. mereu la ore si asa mai departe o sa te ia in nume de bine si nu va mai fi asa.Ca asa am patit si eu cu doamna de franceza! Bafta!