Nici mie nu mi se pare deloc corect ceea ce ti se intampla.
Incearca, daca poti, sa te muti la o alta scoala sau clasa. Altceva nu prea ai ce sa faci.
Parintii tai stiu?
Parerea mea este ca nu e normal...dar chestii din astea se mai intalnesc si la alte scoli.
Nu este corect, insa nu cred ca poti face mare lucru. Din cate inteleg toata scoala "recurge" la aceste reguli nescrise, de a da mai mult celor care au parintii in functii mai importante.
Sfatul meu este sa iti vezi de treaba si sa inveti pentru tine. Nu te mai compara cu altii, nu te mai obosi gandidu-te ca au fost nedrepti cu tine. Daca inveti, va veni examenul national si vei putea daca au posibilitatea parintii tai sa dai la un liceu dintr-un oras mai mare unde astfel de chestii sunt mai rar intalnite.
Daca poti si ai unde, muta-te la alta scoala daca nu, asta este, nu prea ai ce sa faci, doar sa inveti si sa lupti pentru tine.Cred ca cel mai bine ar fi sa te muti dar depinde asta de tine.Sunt scoli bune si mai putin bune, colective bune si mai putin bune, profesori buni si mai putin buni dar tot ce trebuie sa faci tu e sa iti dai interesul pentru tine, sa inveti pentru tine si sa incerci sa le demonstrezi altora ca tu ai valoare.Succes
Dupa cum ai scris sus sigur esti eminenta din 10 cuvinte abia am inteles 4 mai bine lasa TPU si pune mana pe alfabetar ca altfel la coada vacii vei ramane vesnic de aia nu ai note mari la scoala