Salut DragosTrue!
nu sunt din bucuresti dar am fost o data acolo. nu am prea ramas placut surprinsa de aspectul orasului( mirosuri de cazi pe jos, gunoaie peste tot, zgomot si aer f poluat ) dar este un oras frumos in rest cu multe posibilitati si teoretic ar trebui sa fie cel mai important oras(doar e capitala tarii)
pentru mine Bucurestiul ar trebui sa arate ca orasul perfect/aproape.cu ordine si disciplina p strazi, curatenia sa fie curatenie, sa nu mai fie caini fara stapan si nici cladiri care sa stea intr-un deget daca ma intelegi. iar cladirile istorice, sincer, daca as fi cineva cu multi bani, le-as repara si le-as face moteluri, restaurante, lasandu-le aspctul lor vechi. daca nu esti ca mine si privesti lucrurile pe dinafara e ok ca vezi doar partile bune dar eu privesc cu ochii mintii si sincer nu vad lucruri frumoase. daca ar fi sa aleg o alta capitala (ca aspect ma refer) as alege alt oras.pentru tine ce inseamna Bucurestiul?
Orasul Bucuresti e capitala si un oras foarte important pentru mine pentru ca 1. E orasul meu natal 2.Sunt multe monumente. Dar iti spun eu ca e oras romanesc, deci n-ai ce sa zici de el.
Pentru mine bucurestiul inseamna capitala romaniei si ca acolo sunt in ghilimele vedetele
nu locuiesc in buc.
nu stiu prea multe
byee
Pentru mine inseamna un oras mare, capitala Romaniei si Micul Paris Funda? :*
Pai am 13 ani si nu am umblat prin tot bucurestiul, dar este frumos aici desi uneori de saturi d blocurile inalte si inghesuite si de marrile centre comerciale
Fallen4Angels întreabă: