| drive a întrebat:

Luni si marti dau simulare. ce trebuie sa imi iau la mine pix foi ceva? (Romana si matematica)

Răspuns Câştigător
| saturday10 a răspuns:

Si eu am simulrai luni si marti si ne-a zis sa avem pix/stilou(ceva care scrie cu albastru), creion, radiera, instrumente, tot ce iti trebuie pentru scis si desen(la gemometrie). Ne vor da ei ciornele si tipizatele pe care vom scrie. Succes!

8 răspunsuri:
| SuperGirl122222222222 a răspuns:

Daca e simulare de bac... Nu iti trebuie nimic. in afara de pix. pentru ca iti ofera ei foi de ciorna.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Să ai la tine C.I. ( sau Certificatul de naştere dacă ai sub 14 ani ), instrumente de scris ( pix sau stilou cu pastă/cerneală albastră ), creion + radieră şi trusă geometrică completă ( la matematică ).

Toate cele bune.

| Vvistula a răspuns:

Iti trebuie doar instrument de scris, restul au ei, ciorna si foaie de examen.

| 73zn a răspuns:

Trebuie sa iei doar o trusa de geometrie si un pix albastru...foi si ciorna iti dau ei. si eu am simularewinking

| Danï12388 a răspuns:

Doar un pix...de preferat pasta albastra. Succes.

| Stefan_Porumbu_1988 a răspuns:

Pixuri, creioane, instrumente (ultimele 2 sunt pentru mate). Teoretic ar trebui sa iti dea ei foaie pe post de ciorna.

| Lupu_Elena_2001 a răspuns:

Trebuie pix, creion, rigla, radiera, etc. Am inteles ca foi iti dau ei spampilate. Ps: bafta

| vlad1234 a răspuns:

Salut,sunt si eu tot intra 8 si trebuie sa iti iei 3-4 pixuri, de preferat cu gel, creion, rigla, etc.