Unele carti ce seamna cu cele scrise de Jules Verne sunt "Cronicile din Narnia".
Uriasul cel prietenos de Roald Dahl.
Matilda de Roald Dahl.
Mie mi-au placut mult de tot.
Depinde ce iti place
sf: aripi, nascuta la miezul noptii, tara duncan( 12 volume de vreo 500 de pagini, doar 6 in tara)
istorie: roman grue grozovanul( e o carte veche care cred ca nu mai este)
animale: ( inca o carte veche) noi si puii animalelor de olga perovskaia(cred ca se scrie asa)
daca ai alte preferinte sa imi spui ca mai gasesc carti
just ask
Jules Verne- "Capitan la 15 ani" si Hector Malott- "Singur pe lume" Acestea mi-au placut cel mai mult, mai ales Singur pe lume
Obiecte ascutite - Gillian Flinn
Chirurgul - Tess Gerissten
Ucenicul - Tess Gerissten
O mana de oase - Stephen King
Salem's lot - Stephen King
Codul lui Da Vinci - Dan Brown
Ingeri si Demoni - Dan Brown
Simbolul Pierdut - Dan Brown
Cutia cu Fantome - Joe Hill
astea sunt mai serioase dar au multa actiune si suspans si mie, personal mi-au placut foarte mult daca vrei ceva mai usor si cu mai multa aventura, incearca Cronicile Wardstone de Joseph Delaney
Harry Potter
Contele de Monte-Cristo(recomand)
Cei trei muschetari
PRINT SI CERSETOR
AVENTURILE LUI ALICE IN TARA MINUNILOR
Important este ca te-ai hotarat sa citesti ceva.Ti s-au recomandat aici o multime de carti, care merita fiecare sa fie citita. Lectura placuta!
Multumesc danut Te cheama ca pe mine Chiar o sa citesc Peste o saptamana plec la tara si nu voi avea ce face, asa ca m-am hotarat sa citesc ceva, iti urez o zi buna!
Nu ma pricep la chestii clasice dar imi plac mult sf, mai ales cu dragoni. merita citite eragon, 4 volume, tara duncan, aripi, nascuta la miezul noptii, EON(al doilea volum eona) si imblanzitorul dragonilor. super tari. sper ca te-ai hotarat
Scuze daca repet raspunsul, dar nu cred ca s-a trimis data trecuta.
Deci Robinson Crusoe, de Daniel Defoe, Tom Sawyer, de Mark Twain si Firmin-Aventurile unei vieti subterane, de Sam Savage.
Sunt niste carti superbe!
Lectura placuta!*
Jules Verne - Copiii capitanului Grant...Nu am apucat sa citesc al 2'lea volum tot, dar crede'ma ca merita sa citesti aceasta frumoasa poveste, in care cei 2 copii nu se dau batuti pana nu isi gasesc tatal.