Fiecare facultate are reguli proprii in ce privesc conditiile pentru a candida la admitere, inclusiv actele necesare si daca se accepta copii sau sunt necesare originalele. Daca cele 2 facultati ti-au acceptat copii legalizate este in regula, vei putea candida. Eventual se va cere originalul pentru inscriere, dupa ce ai fost admisa.
Nu riști nimic. Mergi la facultatea unde ai depus diploma în original și cere o adeverință cum că diploma ta este în evidențele lor.
Oricum nu riști nimic. Poți să depui direct originalele și dacă nu intri la a treia o să ți se returneze.
Cum sa dai la 2 facultati? >
POt asti-a sa te scoata de la amble alege repede doar una cat mai ai timp
Asa a facut si verisorul meu si a trebuit sa se bage iar la facultate de abia dupa un an
Pai in caz ca nu intru la prima poate reusec la a doua.
Tu cand ai aflat media de admitere te-ai uitat pe listele facultatilor? (la mediile lor)
Da, m-am uitat! Eu sunt din mediul rural si am optat si pentru locurile acelea. Eu am vrut sa incerc, macar sa fiu eu admisa la toate desi ma indoiesc.
Atunci pune la mai multe facultati iar in cazul in care intervine ceva trimite-mi mesaj, pot rezolva
Fundita ?
Imi pare rau, dar am dat deja. eu iti multumesc foarte mult ca ti-ai luat din timp sa imi raspunzi!
anonim_4396 întreabă: