| Gheorghe96789 a întrebat:

Bună TPU! M-ar intersa și pe mine în legătură cu admiterea la Poliție (școala de agenti mai exact) … dacă am media în bac 6, 05 pot intra? Adică contează mult?

3 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Acum 3 ore | anonim3247 a răspuns:

Ce înălțime ai?

Dacă ai de la 1.85 în sus poți să consideri că ai luat testul psihologic și ești ca și admis la celelalte probe.

Dacă ai 1.70 - 1.75 înălțime poți să consideri că ai căzut deja la testul psihologic unde cad 75% din candidați când vor să ajungă unde vrei să mergi tu.

De diploma de bac - să fie luat bacul, nu contează nici nota nici liceul unde l-ai făcut și poate să fie și la seral.

Deci - te măsori și dacă ai de la 1.85 în sus te poți considera admis și vei fi viitor polițist.
Misto! orice trece de acea inaltime se considera admis, corect?
De unde ai mai scoos-o si pe asta?

| Fatamuntilor a răspuns:

Gheorghe,imi pare rau pentru chat!
anonimul nu mi-a raspuns la intrebare.De unde a auzit de asemenea departajare? pe criterii de inaltime.Pe bune?
Eu zic sa te interesezi direct la sursa, e cel mai bine!
Nu ma plimb prin Berceni, multumesc! Nu sunt din Bucuresti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce înălțime ai?

Dacă ai de la 1.85 în sus poți să consideri că ai luat testul psihologic și ești ca și admis la celelalte probe.

Dacă ai 1.70 - 1.75 înălțime poți să consideri că ai căzut deja la testul psihologic unde cad 75% din candidați când vor să ajungă unde vrei să mergi tu.

De diploma de bac - să fie luat bacul, nu contează nici nota nici liceul unde l-ai făcut și poate să fie și la seral.

Deci - te măsori și dacă ai de la 1.85 în sus te poți considera admis și vei fi viitor polițist.