| BiancaLariss a întrebat:

Buna TPU! Ma bate gandul sa dau la o facultate, doar ca am cateva nelamuriri in legatura cu asta.Nu conteaza neaparat ce facultate,am nevoie doar ca pentru cursul de trainer la unghii (ca sa pot preda legal am nevoie de studii superioare), care este cea mai easy facultate, fara frecvență? Nici sa nu o simt. avand in vedere ca muncesc non stop nu pot sa optez pentru ceva complex.Multumesc pentru eventualul raspuns

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Tare mă îndoiesc că ai nevoie de facultate pentru unghii.

Adică la ce te ar ajuta o facultate pe psihologie la pus unghii?

| BiancaLariss explică (pentru suntserios):

Nu stau sa explic la fiecare persoana in parte, daca nu stii sa raspunzi la intrebare mai bine te abtii, nu crezi?

| suntserios a răspuns (pentru BiancaLariss):

Eu te am întrebat cu totul altceva. Că nu ai răspuns la întrebare vad, dar totuși unde e logica sa faci orice facultate pentru pus unghii?

| johnnny123 a răspuns:

Ești sigură că ai nevoie de studii superioare ca să înveți oamenii cum să pună unghii false?

| BiancaLariss explică (pentru johnnny123):

Evident.Crezi ca e asa simplu? Inveti despre tot ce inseamna unghia, patul unghial, dermatologie, boli etc. Ce superficial e privit acest domeniu

| johnnny123 a răspuns (pentru BiancaLariss):

Păi stai puțin, că nu înțeleg. La început ai spus că ai nevoie de studii superioare "nu contează neapărat ce facultate", iar acum spui că ai nevoie de studii superioare pentru că studiul unghiei este extrem de complex. Cum vine asta? Ce legătură au de exemplu studiile superioare de filologie cu studiu unghiei?

| AlexisZLS a răspuns:

Incearca o post liceala pe un domeniu care te pasioneaza catusi de putin. exista chiar si post liceale cu cursuri de trainer pentru unghii

| Eireann a răspuns (pentru AlexisZLS):

Studii superioare sunt doar la facultate, cel putin nivel de licenta. Postliceala absolvita nu inseamna studii superioare.