| georgexxl a întrebat:

Buna TPU ma pote ajuta cineva cu un regim alimentar ca sa pun cam 10 kg fara vitamine ceva retete care au dat rezultate as vrea sa stiu ce aliment ingrasa cel mai repede sa fie cit de cit sanatos multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Iti dau eu!
Secretul luarii in greutate este simplu. In mare parte, grupele de mancaruri pe care le incluzi in meniu, in cadrul programului de castigare a masei musculare, sunt aceleasi pe care ai putea sa le servesti mereu, indiferent daca vrei sa slabesti, sa iei in greutate sau sa ti-o mentii, este nevoie sa consumi mai multe alimente. Chiar daca pare greu de crezut, aceasta este regula de aur intr-o dieta de ingrasare: sa mananci mai mult decat de obicei! Uneori prepararea mancarii si servirea acesteia pare un lucru bun, daca iti pregatesti singur mancarea iti cresti apetitul, ceea ce te va ajuta sa consumi mai mult. Un prim pas in dieta de ingrasat este alegerea alimentelor (sau suplimentelor) cu o densitate calorica mare. Procedand astfel vei putea consuma mai multe calorii in aceeasi cantitate de mancare.sau poti sa iei vitamine

7 răspunsuri:
| Λndrei a răspuns:

Tu vrei "slana" sau masa musculara?

| georgexxl explică (pentru Λndrei):

Nu conteaza ce dar sa pun pe mine cam 10 kg in doua luni

| Λndrei a răspuns:

@stephany_9763 nu stiu cum reusesti tu sa mananci o jumatate de pahar de apa dar...George,uite cum sta treaba, nu e sanatos, dar daca tu chiar vrei 10 kg in doua luni lasa mancarea sanatoasa si du-te la orice fast-food si mananca de acolo.Mananca mult seara si cat mai multe mese pe zi ce includ tot felul de grasimi.Nu mai fa sport...de fapt stai! O idee mai buna, cauta tu pe Google retete de slabit si fa exact invers! Rezultat garantat!

| love999 a răspuns (pentru Λndrei):

Greseala de tipar!

| Λndrei a răspuns (pentru love999):

Stiu,faceam baza sa mai inveselesc lumea big grin

| love999 a răspuns (pentru Λndrei):

Bravo

| love999 a răspuns:

Pai asa: trebuie sa mananci cam la micul dejun vreo o jumatete de pahar de apa (in cazul in care tie sete daca nu deloc) si cat mai multa paine si multe legume (cateva fructe max 2 zi) paine cu ou (mancare duce si care sa tine de foame (in general)) la pranz vreo 1 peste la gratar (cuptor)pui porc vita miel(ce-ti place) la gratar cu garnituri de genu cartofi cu usturoi rosioare cu patrunjel! cina ceva greu parjituri marmelade checuri si cativa cartofi (nu multi si fara maioneza sau checeam, doar cu sare)